Audi Mechaniker beim Ölservice

Schimb de ulei Audi

Nu toate uleiurile de motor sunt la fel. Până la urmă, fiecare motor are alte cerințe. Uleiul potrivit este precum o componentă lichidă, care vă completează și vă protejează motorul în mod optim. Uleiurile de motor originale Audi de înaltă performanță pot preveni supraînlzirea motorului modelului dumneavoastră Audi A3, A4, A1 și altor modele și pot prelungi astfel durata de viață a acestuia. Nivelul de umplere al uleiului de motor trebuie controlat periodic și completat dacă este cazul. Pentru ca autovehiculul dumneavoastră Audi să rămână un original.

Astfel, găsiți uleiul de motor potrivit pentru autovehiculul dumneavoastră Audi

Este important să se utilizeze un ulei adaptat exact pentru motor. Echipele de cercetare și dezvoltare de la Audi dezvoltă uleiuri de motor de înaltă performanță adecvate. În cazul uleiului de motor original Audi, la fiecare schimb de ulei vă puteți baza că conținutul este cel potrivit.

Avantajele uleiurilor de motor originale Audi

 • Uleiurile originale Audi 0W sunt uleiuri „first fill” și se utilizează din fabrică la livrarea autovehiculului
 • durată de viață prelungită a motorului
 • consum mai economic de combustibil
 • mai puține emisii de CO₂
 • intervale mai lungi pentru schimbul de ulei
 • durată de viață mai lungă a tuturor pieselor mobile

Uleiurile de motor originale Audi de înaltă performanță Longlife III & IV sunt disponibile în unitatea dumneavoastră de service Audi.

  De ce nivelul de ulei trebuie să fie cel corect.

  Chiar și cel mai bun ulei protejează motorul numai dacă nivelul de umplere este cel corect. Având în vedere intervalele actuale lungi pentru schimbul de ulei, verificarea periodică a nivelului de ulei este recomandabilă. Un nivel prea scăzut al uleiului duce la pierderea presiunii uleiului și metalul freacă pe metal. Urmarea pot fi daune la motor. În cazul unei cantități prea mici de ulei se poate forma spumă, care nu gresează corect resp. deteriorează catalizatorul.

  Cât costă schimbul de ulei Audi?

  Costurile pentru schimbul de ulei la modelul dumneavoastră Audi Q5, A6, TT și alte modele variază în funcție de modelul de autovehicul. Pentru informații detaliate despre prețuri, vă rugăm să vă adresați direct unității dumneavoastră de service Audi. Specialiștii noștri de service vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cea mai bună consiliere.

   

  Este timpul pentru un schimb de ulei Audi

  La fiecare deplasare, uleiul de motor este supus unei presiuni, unor rezistențe și temperaturi ridicate. Acesta neutralizează particulele, acizii și apa. Și cel mai bun ulei de motor original Audi se uzează și acumulează reziduuri. Audi a conceput o tehnologie care permite efectuarea service-ului pentru schimbul de ulei în mod flexibil.

  Acest service ține cont de stilul dumneavoastră personal de conducere și de condițiilor individuale de utilizare ale autovehiculului dumneavoastră. În funcție de profilul dumneavoastră de deplasare, prin intermediul indicatorului intervalului de service din autovehicul vi se solicită însă să efectuați schimbul de ulei cel târziu după 24 de luni, respectiv 30.000 de kilometri.

  Dacă premisele tehnice pentru service-ul flexibil pentru schimb de ulei Audi nu sunt îndeplinite sau dacă nu doriți efectuarea acestuia, schimbul de ulei are loc la intervale de întreținere fixe. După câte douăsprezece luni respectiv 15.000 de kilometri, indicatorul intervalului de service vă amintește de programare.

    

   S-ar putea să vă mai intereseze și:

    

   Reparație parbriz

   Informați-vă aici despre parbrizele originale Audi și posibilitățile de reparare a geamurilor.

   Baterie

   Baterii Audi: produs LongLife care nu necesită întreținere, garanție pentru pornirea la rece până la -25 °C, rezistență ridicată la cicluri și imediat pregătit de funcționare.

   AdBlue® Fast Service

   Aflați mai multe despre serviciul practic Audi AdBlue® Fast Service.

   Se incarca ...