Audi SQ7

Puternic și variabil

Plăcerea pură a condusului, exterior dinamic și spațiu generos: Audi SQ7.

 

SQ7 în cifre

Puterea

373

kW (507 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

4,1

sec.

Cuplul maxim

770

Nm

 

Motorizare ultra-performantă

Audi SQ7 generează 373 kW (507 CP), accelerează în 4,1 secunde de la 0 la 100 km/h și este echipat în dotarea standard cu direcția integrală. Aceasta simplifică manevrarea automobilului și susține condusul și mai sportiv.

Audi SQ7 Hinteransicht

Practic și confortabil în cotidian

Dacă doriți o capacitate și mai mare pentru transportul bagajelor, puteți rabata rândurile doi și trei de scaune. Vă oferim, de asemenea, dotări și accesorii practice pentru simplificarea operațiunilor de încărcare și descărcare. De exemplu, funcția opțională de deblocare automată a portbagajului cu senzori vă deschide hayonul automat atunci când aveți ambele mâini ocupate. Trebuie doar să mișcați piciorul sub bara de protecție din spate.

Digitalizare avansată

Cu sistemul inovator de comandă și serviciile variate din gama Audi connect, cotidianul dumneavoastră la bordul modelului Audi SQ7 devine mult mai simplu. Sistemul de infotainment cel mai avansat este MMI Navigation plus cu MMI touch response și poate fi utilizat prin intermediul a două ecrane color de pe consola centrală. Funcția touch vă dă feedback tactil și audibil când acționați un buton de pe ecran.

Audi SQ7 Digitalisierung

Sportiv până la cel mai mic detaliu

Numeroase elemente S îi subliniază automobilului caracterul de sportiv, diferențiindu-l de modelul de bază.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului și fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi care să vă încânte oricând călătoriile memorabile, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi Q7.

MMI-Screen mit Apple Music

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa sau Amazon Music în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi Q7.

Amazon Alexa
 
Audi exclusive
 

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare șezând pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 
Ein Mann und eine Frau sitzen in einem Fahrzeug und haben Spaß

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 
Audi connect wird über die myAudi App benutzt
 Audi Q7

Audi Q7

Consum combustibil mixt: 6,9–9,0 l/100 km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca plajă de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.