Audi Q7

SUV-ul polivalent din clasa premium

Tehnologii inteligente, experiențe dinamice impresionante, design impunător și spațiu generos pentru până la 7 persoane: Audi Q7.

Utilizarea facilă a funcțiilor complexe

Sistemul cel mai avansat de infotainment se numește MMI Navigation Plus și este o dotare standard ce include MMI touch response, oferindu-vă acces la un univers digital spectaculos. Cele două display-uri color din zona consolei centrale vă permit să folosiți funcții de navigație, confort și climatizare. Când acționați butoanele de pe ecran, primiți feedback tactil și audibil, iar sistemul poate fi utilizat și prin interacțiune vocală cu limbaj natural. Gama bogată a serviciilor opționale Audi connect cuprinde servicii utile, ca de pildă funcția de Căutare on-line a punctelor de interes, Informații on-line din trafic sau harta ultra-detaliată oferit de Google Earth™.

Audi Q7 Innenansicht

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului și fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi care să vă încânte oricând călătoriile memorabile, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

MMI-Screen mit Apple Music

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa sau Amazon Music în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

Audi Q7 Alexa

Experiențe dinamice

Cu sistemul Audi drive select inclus în dotarea standard puteți influența activ caracteristicile mașinii, ca de exemplu reglajele suspensiilor pneumatice opționale, ce ajustează garda la sol a mașinii. Cu funcția opțională de stabilizare a ruliului se reduce balansul lateral al mașinii, iar direcția integrală opțională vă simplifică manevrele și vă ajută să conduceți și mai sportiv. Toate motorizările fac uz de tehnologia mild hybrid ce sporește eficiența și reduce consumul.

Audi Q7 Heckansicht

Caracter sportiv, marcat de forță: exteriorul

Pentru un design și mai sportiv, vă recomandăm pachetul Design oferit opțional.

În cea mai clară lumină

Audi Q7 este dotat în echiparea standard cu faruri cu LED. Opțional puteți alege farurile HD Matrix LED și Audi Laser Light. Acestea accentuează lățimea modelului Audi Q7, grație conturului lor și a semnăturii lor luminoase specifice, iar din punct de vedere tehnic, impresionează cu luminile lor adaptive. Iluminând la distanță mare, Audi Laser Light completează luminile de drum LED la vitezele mari de deplasare.

Practic și confortabil în cotidian

Cu al treilea rând opțional de scaune, în mașină au loc chiar și 7 persoane. Dacă aveți nevoie însă de o capacitate și mai mare pentru transportul bagajelor, de 1.955 litri, puteți rabata rândurile doi și trei de scaune. Faceți uz de opțiunile practice pentru încărcarea și descărcarea bagajelor. Astfel, puteți opta, de exemplu, pentru funcția de descuiere a hayonului pe bază de senzori. Aceasta vă permite să acționați hayonul portbagajului prin simpla mișcare a piciorului. Astfel veți beneficia de confort adițional când aveți ambele mâini ocupate cu bagaje.

Audi Q7 Kofferraum
Audi Q7 Innenansicht

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare șezând pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 
Ein Mann und eine Frau sitzen in einem Fahrzeug und haben Spaß

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

Audi connect wird über die myAudi App benutzt
 Frontansicht des Audi Q7 TFSI e am Hafen

Audi Q7 TFSI e

Consum combustibil mixt: benzină: 2,6–2,7 l/100 km | energie electrică: 21,7–22,6 kWh/100 km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca plajă de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.