SUV-ul de familie inovator

Tehnologie hibridă plug-in avangardistă, spațiu generos și ingenios structurat, plus design sport atractiv: Audi Q7 TFSI e.

Audi Q7 TFSI e

Calități polivalente

Audi Q7 TFSI e nu poate fi configurat momentan.

 

Q7 TFSI e³ în cifre

Autonomie electrică de cca.

40

km*

Accelerarea (0-100 km/h)

5,8

sec.**

Puterea sistemului

280

kW (381 CP)**

*Autonomie pur electrică în regim mixt¹ conform WLTP. **Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 2,0–2,2, consum energie electrică (în regim mixt¹) în kWh/100 km: 23–23,9; emisii de CO₂ (în regim mixt¹) în g/km: 45–51.

 

Luxul de a nu fi constrâns să luați decizii permanente

Audi Q7 TFSI e îmbină punctele forte a două universuri diferite. Astfel, cu propulsia pur electrică, puteți să călătoriți silențios și fără emisii, beneficiind totuși de puterea ridicată. Iar funcția de recuperare permite refacerea nivelului de încărcare al bateriei în timpul mersului.

Încărcare facilă

Pentru Audi Q7 TFSI e vă stau la dispoziție variate opțiuni de încărcare pentru acasă și pentru situațiile în care doriți să încărcați mașina când sunteți la drum.

Alură impunătoare: designul exterior

Muchiile de design tăioase și suprafețele tensionate sportiv creează un design de ansamblu atractiv, marcat de limbajul inconfundabil de design al mărcii Audi.

Caracter pronunțat sportiv

La interior, Audi Q7 TFSI e îmbie cu pachetele S line interior/S line sport. Acestea includ, printre altele, scaune sport cu emblema S line, plafonul interior negru și inserții decorative din aluminiu.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi Q7.

Audi Q7 Innenraum

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music¹⁰ beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi care să vă încânte fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi Q7.

MMI-Screen mit Apple Music

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa¹¹ sau Amazon Music¹¹ în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală, precum și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi Q7.

Audi Q7 Alexa

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră aplicațiile de VirtualReality-Entertainment oferite de holoride¹². Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 
Ein Mann und eine Frau sitzen in einem Fahrzeug und haben Spaß

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi⁵, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 
Audi connect wird über die myAudi App benutzt
 1. Valorile indicate pentru consum și emisii sunt determinate conform procedeelor impuse de lege. Din 1 ianuarie 2022, ciclul de testare NEDC a fost complet înlocuit cu ciclul de testare WLTP, astfel că pentru autovehiculele omologate de tip după această dată nu mai sunt disponibile valorile conform NEDC.
 2. Autonomie electrică mixtă conform WLTP: minimum 40 km; autonomie electrică urbană conform WLTP: minimum 40 km.
 3. Q7 55 TFSI e: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 2,0–2,2; consum energie electrică (în regim mixt¹) în kWh/100 km: 23,0-23,9; emisii de CO₂ mixte în g/km, (în regim mixt¹): 45–51. Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 4. În anumite cazuri aceasta poate cauza creșterea consumului de combustibil.
 5. Disponibilitatea poate diferi în funcție de țară. Puteți consulta compatibilitatea actuală cu sistemele de operare iOS/Android în descrierea aplicației myAudi, pusă la dispoziție în magazinul dumneavoastră de aplicații. Este necesară înregistrarea prealabilă pe pagina web www.my.audi.com.
 6. Prețurile afișate pentru încărcare și harta punctelor de încărcare sunt puse la dispoziție de Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Pentru a putea accesa aceste abonamente trebuie să dispuneți de un cont myAudi și de aplicația myAudi, iar în aplicația myAudi trebuie să fi fost introdus un model Audi 100% electric (inclusiv seria de șasiu) și să fi fost creat un utilizator principal. Contractul are valabilitatea fixă de 12 luni și se sfârșește automat după această perioadă. În această perioadă este exclusă denunțarea în condiții normale. Toate prețurile afișate includ taxa pe valoare adăugată conform legii. xxxxx Valabil pentru Germania. Puteți consulta prețurile din alte țări accesând Detaliile abonamentului (vedeți Detalii abonamente), precum și în aplicația myAudi. Pentru a crea un profil pentru automobilul dumneavoastră în aplicația myAudi aveți nevoie de seria de șasiu a automobilului dumneavoastră. Abonamentele Audi charging pot fi încheiate începând cu 01.01.2023.
 7. Puterea de încărcare poate fi influențată de ștecherele industriale furnizate, precum și de caracteristicile locale ale rețelei electrice.
 8. O ofertă a Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
 9. Q7: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 8-11,8; emisii de CO₂ mixte în g/km, (în regim mixt¹): 209-269. Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 10. Pentru informații privind disponibilitatea, vă rugăm să consultați distribuitorul dumneavoastră Audi. Apple și toate siglele conexe sunt mărci înregistrate ale Apple Inc. Sau ale unei companii afiliate. Apple Music face parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment. Disponibilitatea Apple Music diferă în funcție de țară. Pentru utilizarea serviciilor este nevoie de trafic de date și de un cont Apple Music, condiții ce pot determina costuri adiționale. Apple Music își rezervă dreptul de a suspenda oricând serviciul. Mai multe informații vă oferă cu plăcere partenerul dumneavoastră Audi.
 11. Amazon Alexa și Amazon Music fac parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment.