Audi Logo
Stories of Progress
Menu

SUV-ul de familie inovator

Tehnologie hibridă plug-in avangardistă, spațiu generos și ingenios structurat, totul îmbrăcat într-un design sport atractiv: Audi Q7 TFSI e.

Audi Q7 TFSI e

Calități polivalente

Audi Q7 TFSI e nu poate fi momentan configurat. Partenerul dumneavoastră Audi vă prezintă cu plăcere stocul actual de automobile rulate.

 

Q7 TFSI e3 în cifre

Autonomie electrică de cca.

40

km*

Accelerare (0-100 km/h)

5,8

sec.**

Putere sistem

280

kW (381 CP)**

*Autonomie exclusiv electrică în regim mixt1 conform WLTP. **Consum combustibil (în regim mixt1) în l/100 km: 2,0–2,2, consum energie electrică (în regim mixt1) în kWh/100 km: 23-23,9; emisii de CO₂(în regim mixt1) în g/km: 45–51.

Luxul de a nu fi constrâns să luați decizii permanente

Audi Q7 TFSI e îmbină punctele forte a două universuri diferite: astfel, cu propulsia pur electrică, puteți să călătoriți silențios și fără emisii, beneficiind totodată de o putere ridicată. Mai mult, funcția de recuperare permite refacerea nivelului de încărcare al bateriei în timpul mersului.

 

Încărcare facilă

Pentru Audi Q7 TFSI e vă stau la dispoziție variate opțiuni de încărcare pentru acasă și pentru situațiile în care doriți să încărcați mașina când sunteți la drum.

Alură impunătoare: designul exterior

Muchiile de design tăioase și suprafețele tensionate sportiv creează un design de ansamblu atractiv, marcat de limbajul inconfundabil de design al mărcii Audi.

Caracter pronunțat sportiv

La interior, Audi Q7 TFSI e vă îmbie cu pachetele S line interior/S line sport. Acestea includ, printre altele, scaune sport cu emblema S line, plafonul interior negru și inserții decorative din aluminiu.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi Q7.

Audi Q7 Innenraum

Ascultați oricând muzica preferată, cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music¹⁰ beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, Astfel puteți asculta melodiile preferate, dintre cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Mai mult, aveți ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă încânte călătoriile memorabile, căci puteți alege dintre trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi Q7.

MMI-Screen mit Apple Music

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa¹¹ sau Amazon Music¹¹ în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală, precum și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi Q7.

Audi Q7 Alexa

Luați loc la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc în spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a avea parte de experiențe ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră aplicațiile de VirtualReality-Entertainment oferite de holoride¹². Această tehnologie inovatoare asociază mișcările resimțite de ocupanți în automobilul în mers, cu experiența din lumile virtuale. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare a mașinii de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 
Ein Mann und eine Frau sitzen in einem Fahrzeug und haben Spaß

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi5, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 
Audi connect wird über die myAudi App benutzt