Puterea eficienței

Cu sistemul inovator de propulsie hibridă plug-in puteți să parcurgeți circa 56 până la 62 de kilometri în modul pur electric², conform WLTP.

 

Q5 TFSI e³ în cifre

Autonomie electrică de cca.

56–62

km*

Accelerarea (0-100 km/h)

5,3

sec.**

Puterea sistemului

270

kW (367 CP)**

*Autonomie pur electrică în condiții mixte de drum conform WLTP, cu jante de 18 până la 21 de inchi. *Consum combustibil (în regim mixt¹ ³) în l/100 km: 1,5–2,0; consum energie electrică (în regim mixt¹ ³) în kWh/100 km: 22-23,8; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹ ³): 35-45.

 

Luxul de a nu fi constrâns să luați decizii permanente

Audi Q5 TFSI e îmbină punctele forte a două universuri diferite: astfel, cu propulsia pur electrică, puteți să călătoriți silențios și fără emisii, iar grație motorului TFSI cu ardere internă, nu trebuie să renunțați nici la agilitatea dinamică specifică modelelor Audi. Iar funcția de recuperare permite refacerea nivelului de încărcare al bateriei în timpul mersului.

Încărcare facilă

Pentru Audi Q5 TFSI e vă stau la dispoziție variate opțiuni de încărcare pentru acasă și pentru situațiile în care doriți să încărcați mașina când sunteți la drum.

Strălucește în toate sensurile

Modul în care diodele OLED sunt dispuse pe mici segmente ce pot fi fiecare controlate individual, plus aranjarea lor tridimensională creează scenarii luminoase inedite și impresionante. La achiziția automobilului, clientul poate alege dintre trei semnături luminoase diferite pentru blocurile optice din spate, având astfel la dispoziție o opțiune adițională și atractivă de personalizare. Mai mult, la utilizare, caracterul acestei semnături luminoase este adaptat automat, în funcție de modul de condus selectat. Blocurile optice digitale OLED opționale din spate oferă, de asemenea, o funcție de semnalare a apropierii⁴: adică, atunci când automobilul staționează și din spate se apropie un alt autovehicul sau un alt participant la trafic la o distanță de sub 2 metri, toate modulele OLED vor fi activate automat, mărind vizibil suprafața iluminată.

Spațiul optim pentru a vă exprima personalitatea

Interiorul modelului Q5 TFSI e impresionează cu spațiul său generos pentru 5 persoane și cu dimensiuni confortabile la nivelul capului și al picioarelor.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music¹⁴ integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music¹⁴, beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi care să vă încânte fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Notă: În imagine: Audi Q5 Sportback.

MMI-Screen mit Apple Music

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride¹⁶ de funcții de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 
Ein Mann und eine Frau sitzen in einem Fahrzeug und haben Spaß

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 
Audi connect wird über die myAudi App benutzt
 1. Valorile indicate pentru consum și emisii sunt determinate conform procedeelor impuse de lege. Din 1 ianuarie 2022, ciclul de testare NEDC a fost complet înlocuit cu ciclul de testare WLTP, astfel că pentru autovehiculele omologate de tip după această dată nu mai sunt disponibile valorile conform NEDC.
 2. Autonomie pur electrică în condiții mixte de drum conform WLTP, cu jante de 18 până la 21 de inchi.
 3. Q5 55 TFSI e: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 1,5–2,0; consum energie electrică (în regim mixt¹) în kWh/100 km: 22-23,8; emisii de CO₂ mixte în g/km, (în regim mixt¹): 35-45\n" "Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 4. Q5 Sportback: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 5,6-9,7; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹): 148–238. Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 5. Disponibil exclusiv în combinație cu Audi active lane assist, adaptive cruise control (ACC) și limitatorul de viteză sau asistentul de avertizarea la părăsirea benzii de rulare. Vă rugăm să aveți în vedere că Sistemele funcționează în anumite limite, cu scopul de a asista șoferul. Răspunderea aparține în continuare persoanei de la volan, care trebuie să fie în permanență atentă la desfășurarea traficului.
 6. Pentru informații privind disponibilitatea, vă rugăm să consultați distribuitorul dumneavoastră Audi. Apple și toate siglele conexe sunt mărci înregistrate ale Apple Inc. Sau ale unei companii afiliate. Apple Music face parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment. Disponibilitatea Apple Music diferă în funcție de țară. Pentru utilizarea serviciilor este nevoie de trafic de date și de un cont Apple Music, condiții ce pot determina costuri adiționale. Apple Music își rezervă dreptul de a suspenda oricând serviciul. Mai multe informații vă oferă cu plăcere partenerul dumneavoastră Audi.
 7. Disponibilitatea poate diferi în funcție de țară.
 8. Disponibilitatea poate diferi în funcție de țară. Puteți consulta compatibilitatea actuală cu sistemele de operare iOS/Android în descrierea aplicației myAudi, pusă la dispoziție în magazinul dumneavoastră de aplicații. Este necesară înregistrarea prealabilă pe pagina web www.my.audi.com.
 9. În anumite cazuri aceasta poate cauza creșterea consumului de combustibil.
 10. Puterea de încărcare poate fi influențată de ștecherele industriale furnizate, precum și de caracteristicile locale ale rețelei electrice.
 11. O ofertă a Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
 12. Prețurile afișate pentru încărcare și harta punctelor de încărcare sunt puse la dispoziție de Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Pentru a putea accesa aceste abonamente trebuie să dispuneți de un cont myAudi și de aplicația myAudi, iar în aplicația myAudi trebuie să fi fost introdus un model Audi 100% electric (inclusiv seria de șasiu) și să fi fost creat un utilizator principal. Contractul are valabilitatea fixă de 12 luni și se sfârșește automat după această perioadă. În această perioadă este exclusă denunțarea în condiții normale. Toate prețurile afișate includ taxa pe valoare adăugată conform legii. Valabil pentru Germania. Puteți consulta prețurile din alte țări accesând Detaliile abonamentului (vedeți Detalii abonamente), precum și în aplicația myAudi. Pentru a crea un profil pentru automobilul dumneavoastră în aplicația myAudi aveți nevoie de seria de șasiu a automobilului dumneavoastră. Abonamentele Audi charging pot fi încheiate începând cu 01.01.2023.
 13. Amazon Alexa și Amazon Music fac parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment.
 14. Q5: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 9,2-5,6; emisii de CO₂ mixte în g/km, (în regim mixt¹): 230–146. Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 15. e-tron: Consum energie electrică în kWh/100 km¹, mixt: 24,3–21,4 (NEDC); 26,1–21,7 (WLTP); emisii mixte de CO₂¹ în g/km: 0. Acolo unde consumul de curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca intervale de valori, valorile exacte aferente unui anumit autovehicul depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv.