Puternic, eficient, flexibil

SUV-Coupé elegant, cu sistem inovator de propulsie – Audi Q5 Sportback TFSI e.

 

Specificațiile modelului Q5 Sportback 55 TFSI e²

Autonomie electrică de cca.

56–62

km*

Accelerarea (0-100 km/h)

5,3

sec.**

Puterea sistemului

270

kW (367 CP)**

*Autonomie pur electrică în condiții mixte de drum conform WLTP, cu jante de 18 până la 21 de inchi. **Consum combustibil (în regim mixt¹ ²) în l/100 km: 16–2, consum energie electrică (în regim mixt¹ ²) în kWh/100 km: 22,2-22,38; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹ ²): 36–45.

Configurator rapid

Combinați diferitele culori exterioare și jante și admirați apoi Audi Q5 Sportback TFSI e în simulatorul 3D interactiv.

 

Luxul de a nu fi constrâns să luați decizii permanente

Audi Q5 Sportback TFSI e îmbină punctele forte a două universuri diferite: cu propulsia pur electrică puteți să călătoriți silențios și fără emisii locale, iar grație motorului TFSI cu ardere internă, nu trebuie să renunțați nici la agilitatea dinamică specifică modelelor Audi. Mai mult chiar, funcția de recuperare permite refacerea nivelului de încărcare al bateriei în timpul mersului.

Încărcare facilă

Pentru Audi Q5 Sportback TFSI e vă stau la dispoziție variate opțiuni de încărcare pentru acasă și pentru situațiile în care doriți să încărcați când sunteți la drum.

Strălucește în toate sensurile

Împărțirea blocurilor optice spate digitale OLED opționale în segmente ce pot fi acționate separat și dispunerea tridimensională a segmentelor permite noi scenarii luminoase impresionante. Pentru a personaliza noul dumneavoastră Q5 Sportback TFSI e, puteți alege una dintre cele trei modele speciale și atractive de design pentru blocurile optice din spate. Mai mult, la utilizare, caracterul acestei semnături luminoase este adaptat automat, în funcție de modul de condus selectat. De asemenea, OLED-urile digitale opționale dispun de o funcție de semnalare a apropierii⁶: adică, atunci când automobilul staționează și din spate se apropie un alt autovehicul sau un alt participant la trafic la o distanță de sub 2 metri, toate modulele OLED vor fi activate automat, mărind vizibil suprafața iluminată.

Mai mult spațiu pentru experiențe extraordinare

Bateria motorului electric este integrată în manieră inteligentă sub podeaua portbagajului, economisind spațiu, astfel încât vă stă la dispoziție o capacitate de încărcare de până la 1.365 litri. Bancheta Plus este foarte practică și flexibilă: unghiul de înclinare este ajustabil și scaunele pot fi glisate longitudinal. Spătarele celor trei segmente în care este împărțit spătarul banchetei pot fi rabatate fiecare separat sau toate împreună.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Notă: În imagine: Audi Q5 Sportback.

MMI-Screen mit Apple Music

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa¹⁴ sau Amazon Music¹⁴ în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală, precum și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi Q5.

Amazon Alexa
 

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră aplicațiile de VirtualReality-Entertainment oferite de holoride¹⁵. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 
Ein Mann und eine Frau sitzen in einem Fahrzeug und haben Spaß

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 
Audi connect wird über die myAudi App benutzt
 1. Valorile indicate pentru consum și emisii sunt determinate conform procedeelor impuse de lege. Din 1 ianuarie 2022, ciclul de testare NEDC a fost complet înlocuit cu ciclul de testare WLTP, astfel că pentru autovehiculele omologate de tip după această dată nu mai sunt disponibile valorile conform NEDC.
 2. Q5 Sportback 55 TFSI e: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 1,6–2; consum energie electrică (în regim mixt¹) în kWh/100 km: 22,2-23,8; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹): 36-45. Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 3. Q5 55 TFSI e: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 1,5–2; consum energie electrică (în regim mixt¹) în kWh/100 km: 22-23,8; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹): 35-45. Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 4. Autonomie pur electrică în condiții mixte de drum conform WLTP, cu jante de 18 până la 21 de inchi.
 5. În anumite cazuri aceasta poate cauza creșterea consumului de combustibil.
 6. Disponibil exclusiv în combinație cu Audi active lane assist, adaptive cruise control (ACC) și limitatorul de viteză sau asistentul de avertizarea la părăsirea benzii de rulare. Vă rugăm să aveți în vedere că Sistemele funcționează în anumite limite, cu scopul de a asista șoferul. Răspunderea aparține în continuare persoanei de la volan, care trebuie să fie în permanență atentă la desfășurarea traficului.
 7. Q5 Sportback: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 5,6-9,7; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹): 148-238. Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 8. Disponibilitatea poate diferi în funcție de țară. Puteți consulta compatibilitatea actuală cu sistemele de operare iOS/Android în descrierea aplicației myAudi, pusă la dispoziție în magazinul dumneavoastră de aplicații. Este necesară înregistrarea prealabilă pe pagina web www.my.audi.com.
 9. Puterea de încărcare poate fi influențată de ștecherele industriale furnizate, precum și de caracteristicile locale ale rețelei electrice.
 10. O ofertă a Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
 11. Prețurile afișate pentru încărcare și harta punctelor de încărcare sunt puse la dispoziție de Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Pentru a putea accesa aceste abonamente trebuie să dispuneți de un cont myAudi și de aplicația myAudi, iar în aplicația myAudi trebuie să fi fost introdus un model Audi 100% electric (inclusiv seria de șasiu) și să fi fost creat un utilizator principal. Contractul are valabilitatea fixă de 12 luni și se sfârșește automat după această perioadă. În această perioadă este exclusă denunțarea în condiții normale. Toate prețurile afișate includ taxa pe valoare adăugată conform legii. Valabil pentru Germania. Puteți consulta prețurile din alte țări accesând Detaliile abonamentului (vedeți Detalii abonamente), precum și în aplicația myAudi. Pentru a crea un profil pentru automobilul dumneavoastră în aplicația myAudi aveți nevoie de seria de șasiu a automobilului dumneavoastră. Abonamentele Audi charging pot fi încheiate începând cu 01.01.2023.
 12. Pentru informații privind disponibilitatea, vă rugăm să consultați distribuitorul dumneavoastră Audi. Apple și toate siglele conexe sunt mărci înregistrate ale Apple Inc. Sau ale unei companii afiliate. Apple Music face parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment. Disponibilitatea Apple Music diferă în funcție de țară. Pentru utilizarea serviciilor este nevoie de trafic de date și de un cont Apple Music, condiții ce pot determina costuri adiționale. Apple Music își rezervă dreptul de a suspenda oricând serviciul. Mai multe informații vă oferă cu plăcere partenerul dumneavoastră Audi.
 13. Q5: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 5,6-9,7; emisii de CO₂ mixte în g/km, (în regim mixt¹): 147–238. Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 14. Amazon Alexa și Amazon Music fac parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment.
 15. Training-urile oferite de Audi driving experience se desfășoară cu automobile Audi omologate pentru circulația pe drumurile publice, cu excepția automobilelor speciale pentru competițiile sportive, care vor fi folosite exclusiv pe drumuri închise și în zone închise. Automobilele Audi omologate pentru circulația pe drumurile publice nu sunt concepute pentru utilizarea în cursele cu mașini și nu se pretează în acest scop. Training-urile, cu excepția training-urilor cu automobile speciale pentru competițiile sportive, nu prevăd condusul liber, ci se desfășoară sub îndrumarea trainerilor și a asistenților de training instruiți, ce dispun de experiență vastă în domeniu. De asemenea, training-urile vor fi adaptate abilităților și cunoștințelor fiecărui participant. Tehnicile de condus prezentate și puse în aplicare în cadrul training-urilor pot fi folosite în traficul rutier public doar în măsura în care codul rutier o permite.