Practic și totodată electriza(n)t

Sistem eficient de propulsie și spațiu generos la interior: Audi Q3 45 TFSI e².

 

Q3 45 TFSI e² în cifre

Autonomie electrică de cca.

45–51

km*

Accelerarea (0-100 km/h)

7

sec.**

Puterea sistemului

180

kW (245 CP)**

*Autonomie pur electrică în regim mixt¹ conform WLTP, cu jante de 17 până la 20 de inchi. **Consum combustibil (în regim mixt¹ ²) în l/100 km: 1,6–2,1; consum energie electrică (în regim mixt¹ ²) în kWh/100 km: 15,8-17,2; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹ ²): 36–47.

 

Luxul de a nu fi constrâns să luați decizii permanente

Audi Q3 45 TFSI e (Consum combustibil (în regim mixt¹ ²) în l/100 km: 2,1–1,6; consum energie electrică (în regim mixt¹ ²) în kWh/100 km: 17,2-15,8; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹ ²): 47– 36) reunește tot ceea ce are mai bun de oferit fiecare dintre cele două sisteme de propulsie: astfel, cu propulsia pur electrică, puteți să călătoriți silențios și fără emisii, iar grație motorului TFSI cu ardere internă, nu trebuie să renunțați nici la agilitatea dinamică specifică modelelor Audi. Iar funcția de recuperare permite refacerea nivelului de încărcare al bateriei în timpul mersului.

Încărcare facilă

Pentru Audi Q3 45 TFSI e² vă stau la dispoziție variate opțiuni de încărcare pentru acasă și pentru situațiile în care doriți să încărcați când sunteți la drum.

Design exterior spectaculos

Liniile și suprafețele dinamice și elegante scot Audi Q3 45 TFSI e în evidență, oriunde s-ar afla (Consum combustibil (în regim mixt¹ ²) în l/100 km: 2,1–1,6; consum energie electrică (în regim mixt¹ ²) în kWh/100 km: 17,2-15,8; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹ ²): 47–36). Secțiunea frontală impunătoare și farurile Matrix LED opționale cu lumini de semnalizare dinamice creează un design atractiv, cu o personalitate puternică. Cu linia de echipare S line, latura sportivă a modelului este evidențiată și mai profund, datorită accentuării unor elemente de design, ca de pildă cu pragurile cu design S, ce nu lasă dubii în privința performanțelor avansate ale mașinii.

Audi Q3 TFSI e in der Heckansicht

Mai mult spațiu pentru un design sportiv accentuat

Liniile Interieur design selection și Interieur S line sunt două opțiuni fascinante pentru finisajele de la interior. Astfel, Interieur design selection oferă aplicații din microfibră Dinamica⁹ pe panoul de instrumente și pe cotiere.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Notă: În imagine: Audi Q3 Sportback 45 TFSI e³.

MMI-Screen mit Apple Music

Q3 Sportback 45 TFSI e

Consum combustibil în regim mixt¹: benzină: 1,6–2,0 l/100 km | energie electrică: 15,9–17,0 kWh/100 km (WLTP); emisii de CO₂¹: 37–46 g/km (WLTP)

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca plajă de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.

 1. Valorile indicate pentru consum și emisii sunt determinate conform procedeelor impuse de lege. Din 1 ianuarie 2022, ciclul de testare NEDC a fost complet înlocuit cu ciclul de testare WLTP, astfel că pentru autovehiculele omologate de tip după această dată nu mai sunt disponibile valorile conform NEDC.
 2. Q3 45 TFSI e: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 1,6–2,14; consum energie electrică (în regim mixt¹) în kWh/100 km: 15,8-17,2; emisii de CO₂ mixte în g/km, (în regim mixt¹): 36–47. Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 3. Q3 Sportback 45 TFSI e: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 1,6–2,0; consum energie electrică (în regim mixt¹) în kWh/100 km: 15,9-17,0; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹): 37–46. Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 4. Materialul Dinamica este o țesătură din microfibră ce permite trecerea aerului și include fibre de poliester reciclat, inclusiv din sticle PET.
 5. Pentru informații privind disponibilitatea, vă rugăm să consultați distribuitorul dumneavoastră Audi. Apple și toate siglele conexe sunt mărci înregistrate ale Apple Inc. Sau ale unei companii afiliate. Apple Music face parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment. Disponibilitatea Apple Music diferă în funcție de țară. Pentru utilizarea serviciilor este nevoie de trafic de date și de un cont Apple Music, condiții ce pot determina costuri adiționale. Apple Music își rezervă dreptul de a suspenda oricând serviciul. Mai multe informații vă oferă cu plăcere partenerul dumneavoastră Audi.
 6. În anumite cazuri aceasta poate cauza creșterea consumului de combustibil.
 7. Disponibilitatea poate diferi în funcție de țară. Puteți consulta compatibilitatea actuală cu sistemele de operare iOS/Android în descrierea aplicației myAudi, pusă la dispoziție în magazinul dumneavoastră de aplicații. Este necesară înregistrarea prealabilă pe pagina web www.my.audi.com.
 8. Puterea de încărcare poate fi influențată de ștecherele industriale furnizate, precum și de caracteristicile locale ale rețelei electrice.
 9. O ofertă a Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
 10. Prețurile afișate pentru încărcare și harta punctelor de încărcare sunt puse la dispoziție de Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Pentru a putea accesa aceste abonamente trebuie să dispuneți de un cont myAudi și de aplicația myAudi, iar în aplicația myAudi trebuie să fi fost introdus un model Audi 100% electric (inclusiv seria de șasiu) și să fi fost creat un utilizator principal. Contractul are valabilitatea fixă de 12 luni și se sfârșește automat după această perioadă. În această perioadă este exclusă denunțarea în condiții normale. Toate prețurile afișate includ taxa pe valoare adăugată conform legii. Valabil pentru Germania. Puteți consulta prețurile din alte țări accesând Detaliile abonamentului (vedeți Detalii abonamente), precum și în aplicația myAudi. Pentru a crea un profil pentru automobilul dumneavoastră în aplicația myAudi aveți nevoie de seria de șasiu a automobilului dumneavoastră. Abonamentele Audi charging pot fi încheiate începând cu 01.01.2023.
 11. Amazon Alexa și Amazon Music fac parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment.