O apariție electrizantă

Design sportiv și sistem eficient și dinamic de propulsie: Audi Q3 Sportback 45 TFSI e².

 

Specificațiile modelului Q3 Sportback 45 TFSI e²

Autonomie electrică de cca.

45–50

km*

Accelerarea (0-100 km/h)

7,3

sec.**

Puterea sistemului

180

kW (245 CP)**

*Autonomie pur electrică în regim mixt¹ conform WLTP, cu jante de 17 până la 20 de inchi. **Consum combustibil (în regim mixt¹ ²) în l/100 km: 1,6–2,0, consum energie electrică (în regim mixt¹ ²) în kWh/100 km: 15,9-17,0; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹ ²): 37–46.

 

Luxul de a nu fi constrâns să luați decizii permanente

Automobilul dumneavoastră Audi hibrid plug-in îmbină punctele forte a două universuri diferite: cu propulsia pur electrică puteți să călătoriți silențios și fără emisii locale, iar grație motorului TFSI cu ardere internă, nu trebuie să renunțați nici la agilitatea dinamică specifică modelelor Audi. Iar funcția de recuperare permite refacerea nivelului de încărcare al bateriei în timpul mersului.

Încărcare facilă

Pentru Audi Q3 Sportback 45 TFSI e² vă stau la dispoziție variate opțiuni de încărcare pentru acasă și pentru situațiile în care doriți să încărcați când sunteți la drum.

SUV-ul extraordinar de sportiv

Putere și precizie - până la cel mai mic detaliu. Grila finisată în Negru Titan din rama Singleframe octogonală a radiatorului, prizele de aer trapezoidale și barele de protecție expresive cu blade-ul îngust au formă tridimensională pronunțată, conferind modelului Audi Q3 Sportback 45 TFSI e (Consum combustibil (în regim mixt¹ ²) în l/100 km: 2,0–1,6, consum energie electrică (în regim mixt¹ ²) în kWh/100 km: 17,0-15,9; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹ ²): o alură încrezătoare și dinamică. Elementele finisate în nuanță contrastantă și linia de coupe a plafonului, inclusiv eleronul atractiv subliniază caracterul sportiv al automobilului.

Audi Q3 Sportback TFSI e Seitenansicht

Sportivul practic și flexibil

Interiorul de dimensiuni generoase al modelului Audi Q3 Sportback 45 TFSI e² este deosebit de variabil. Scaunele din față oferă confort excelent și totodată o poziție optimă pentru condusul sportiv. Bancheta poate fi glisată longitudinal, ca dotare standard, iar spătarul său fracționat în 3 elemente poate fi înclinate în 7 poziții diferite.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music¹² integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music¹², beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 100 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi care să vă încânte oricând călătoriile memorabile, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

MMI-Screen mit Apple Music
 
 1. Valorile indicate pentru consum și emisii sunt determinate conform procedeelor impuse de lege. Din 1 ianuarie 2022, ciclul de testare NEDC a fost complet înlocuit cu ciclul de testare WLTP, astfel că pentru autovehiculele omologate de tip după această dată nu mai sunt disponibile valorile conform NEDC.
 2. Q3 Sportback 45 TFSI e: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 1,6–2,0; consum energie electrică (în regim mixt¹) în kWh/100 km: 15,9-17,0; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹): 37–46. Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 3. Autonomie pur electrică în condiții mixte de drum conform WLTP, cu jante de 17 până la 20 de inchi.
 4. În anumite cazuri aceasta poate cauza creșterea consumului de combustibil.
 5. Disponibilitatea poate diferi în funcție de țară. Puteți consulta compatibilitatea actuală cu sistemele de operare iOS/Android în descrierea aplicației myAudi, pusă la dispoziție în magazinul dumneavoastră de aplicații. Este necesară înregistrarea prealabilă pe pagina web www.my.audi.com.
 6. Puterea de încărcare poate fi influențată de ștecherele industriale furnizate, precum și de caracteristicile locale ale rețelei electrice.
 7. O ofertă a Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
 8. Prețurile afișate pentru încărcare și harta punctelor de încărcare sunt puse la dispoziție de Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Pentru a putea accesa aceste abonamente trebuie să dispuneți de un cont myAudi și de aplicația myAudi, iar în aplicația myAudi trebuie să fi fost introdus un model Audi 100% electric (inclusiv seria de șasiu) și să fi fost creat un utilizator principal. Contractul are valabilitatea fixă de 12 luni și se sfârșește automat după această perioadă. În această perioadă este exclusă denunțarea în condiții normale. Toate prețurile afișate includ taxa pe valoare adăugată conform legii. Valabil pentru Germania. Puteți consulta prețurile din alte țări accesând Detaliile abonamentului (vedeți Detalii abonamente), precum și în aplicația myAudi. Pentru a crea un profil pentru automobilul dumneavoastră în aplicația myAudi aveți nevoie de seria de șasiu a automobilului dumneavoastră. Abonamentele Audi charging pot fi încheiate începând cu 01.01.2023.
 9. Amazon Alexa și Amazon Music fac parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment.
 10. Q3 45 TFSI e: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 2,1–1,6; consum energie electrică (în regim mixt¹) în kWh/100 km: 17,2-15,8; emisii de CO₂ mixte în g/km, (în regim mixt¹): 47–36. Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 11. Materialul Dinamica este o țesătură din microfibră ce permite trecerea aerului și include fibre de poliester reciclat, inclusiv din sticle PET.
 12. Pentru informații privind disponibilitatea, vă rugăm să consultați distribuitorul dumneavoastră Audi. Apple și toate siglele conexe sunt mărci înregistrate ale Apple Inc. Sau ale unei companii afiliate. Apple Music face parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment. Disponibilitatea Apple Music diferă în funcție de țară. Pentru utilizarea serviciilor este nevoie de trafic de date și de un cont Apple Music, condiții ce pot determina costuri adiționale. Apple Music își rezervă dreptul de a suspenda oricând serviciul. Mai multe informații vă oferă cu plăcere partenerul dumneavoastră Audi.