Notificări legale

Audi, TDI, quattro, Spaceframe, ASF cât şi denumirile modelelor, sunt mărci înregistrate AUDI AG.

Faptul că un simbol nu este conţinut în lista de mai sus şi/sau nu este înregistrat ca brand (marcă comercială) într-un text, nu poate fi interpretat că acesta nu este o marcă înregistată, iar el nu poate fi utilizat fără acordul scris al AUDI AG, Porsche Austria, respectiv Porsche România SRL. 

Modelele sunt ilustrate cu echipări specifice pentru Austria. Acestea pot conţine dotări considerate opţionale de alte ţări şi se obţin contracost.  Datorită reglementărilor şi cerinţelor fiecărei ţări în parte, unele modele pot fi indisponibile în ţara respectivă. Vă rugăm să vă informaţi asupra modelelor livrabile şi asupra echipărilor disponibile la distribuitorul dumneavoastră Audi.

Modificările construcţiei, echipării şi a termenului de livrare, cât şi abateri de la nuanţa culorii sunt rezervate. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate la vânzarea cu amănuntul. Vă rugăm să utilizaţi numai piese de origine Audi pentru autovehiculul dumneavoastră. Aceste componente pot fi comandate de la distribuitorii autorizaţi Audi. Importatorul dumneavoastră Audi este conştient de gama de piese aprobate şi vă roagă să vă sfătuiţi înainte de achiziţia acestora.

Pentru piesele de origine, Audi işi asumă responsabilitatea în contextul oficiilor legale. La utilizarea altor piese sau accesorii, Audi trebuie să refuze asumarea răspunderii pentru eventualele daune cauzate de aceste piese. Chiar dacă furnizorul de piese sau accesorii a obţinut aprobările necesare, siguranţa autovehiculului tot poate fi afectată. Audi nu poate revizui toate aceste piese şi accesorii.

Vă rugăm să aveţi grijă la utilizarea pieselor care nu sunt de origine. Acestea pot afecta şi valabilitatea certificatului dumneavoastă de garanţie.

 

Limitarea linkurilor / Link Agreement

  1. Acest website este creat şi administrat de o societate a Concernului Porsche ("Porsche")  şi este compusă din Homepage (prima pagină) şi toate celelalte pagini web corespunzătoare acestui website.
  2. Porsche încurajează şi permite realizarea de link-uri, corecte din punct de vedere legal, cu pagina principală şi toate celelalte pagini web ale acestui site. Fiecare link trebuie să conţină o referinţă clară şi explicită asupra website-ului Porsche; mai ales, fiecare informaţie din website-ul Porsche trebuie redată în formă nemodificată.
  3. Realizarea de link-uri către sub-pagini ale website-ului Porsche fără indicarea clară a provenienţei (Deep-Link) este strict interzisă.
  4. Porsche îşi rezervă dreptul de a interzice crearea de link-uri pentru anumite persoane, companii, asociaţii, grupuri de persoane şi/sau grupe de companii sau în legătură cu anumite conţinuturi web, pagini sau site-uri web, fără a fi nevoie să indice justificări în acest sens.
  5. Crearea de linkuri directe sau indirecte către website-ul Porsche, care conduc la realizarea unei corelaţii cu informaţii, conţinuturi web, website-uri sau pagini web nepermise din punct de vedere legal, imorale, extremiste din punct de vedere politic, discriminatorii, criminale, scandaloase sau de o natură asemănătoare, este interzisă în orice caz.
  6. Porsche nu îşi asumă răspunderea pentru daune sau dezavantaje, de orice fel şi indiferent de baza juridică, care au fost provocate prin crearea de linkuri ce contravin limitărilor prevăzute.
  7. Porsche îşi rezervă dreptul de a retrage în orice moment acordul cu privire la crearea de link-uri, fără a fi nevoie să indice justificări în acest sens. Porsche îşi rezervă dreptul de a acţiona cu toate mijloacele tehnice şi/sau juridice care îi stau la dispoziţie împotriva încălcării prezentelor prevederi.
Închide
Descoperă noul Audi Q8 e-tron la MoonCity în Băneasa Shopping City
Inspirație pentru viitor
Fuziune între performanță, funcționalitate și eleganță pentru fascinantele aventuri outdoor: conceptul electric Audi activesphere
Silențios. Impresionant. Chiar și la încărcare.
Noile modele complet electrice Audi Q8 e-tron.
Electric. Printre alte lucruri minunate.
O declarație îndrăzneață a poveștii electrizante despre progres.
.
Audi urbansphere concept
Noua eră a mobilității de lux continuă
Already proven future-proof.
Bucură-te de confortul Audi Approved :plus
Avant-ul de mâine
Conceptul Audi A6 Avant e-tron.
Simbioza dintre formă și funcționalitate.
Progres și sustenabilitate
într-o formă de excepție
Descoperă modelele Audi 100% electrice
Sportivitate electrizantă.
Audi Q4 e-tron Sportback. 100% electric.
Viitorul se construiește din idei
Noul Audi e-tron GT quattro complet electric.
Conceptul Audi grandsphere
Spațiu pentru luxul progresiv și individualitate.
Cu Audi, mobilitatea devine o experiență.
Conceptul Audi skysphere
Design impresionant și idei progresive
Audi Technology Portal