Audi e-tron Sportback: date tehnice

«Vorsprung durch Technik»: mottoul mărcii Audi înseamnă «Avans prin tehnologie», un obiectiv fundamental, pe care ni-l materializăm prin motoarele noastre puternice și totodată economice, prin dotările standard bogate, cu care ne echipăm automobilele, dar și prin dotările speciale, mulate în detaliu după preferințele individuale ale clienților noștri.

Vă rugăm să selectați motorizarea dorită:


Motor/Electrică

Tip motor: electric
Cuplu electric, Nm: 540
Tipul bateriei: litiu-ion
Capacitatea bateriei, kWh: 71
Putere electrica, kW: 230

Transmisie putere

Tip tracțiune: tracțiune integrală permanentă quattro
Tip cutie de viteze: angrenaj planetar cu două rapoarte de transmitere și o treaptă

Tren de rulare/direcție

Punte față: punte față cu cinci brațe; bară stabilizatoare; suspensie pneumatică
Punte spate: punte spate cu cinci brațe; bară stabilizatoare; suspensie pneumatică
Sistem frânare: sistem de frânare cu dublu circuit diagonal, cu ESC/ABS/EBV, servo-asistare hidraulică; în față: etrier fix din aluminiu, disc ventilat din interior; în spate: etrier flotant cu frână de parcare electr., disc ventilat din interior
Direcție: direcție electro-mecanică progresivă cu servo-asistare în funcție de viteză; diametru de bracare ca. 12,2 m

Mase/Volume

Masă netă în kg*: 2445
Masă totală admisă în kg: 3040
Masă admisă pentru plafon/de sprijin în kg: 75/80
Masă de remorcare admisă, nefrânat în kg: 750
Masă de remorcare admisă, în pantă de 12% în kg: 1800
Masă de remorcare admisă, în pantă de 8% în kg : 1800
Volum portbagaj în l: 615
* Masa netă a maşinii cu rezervorul umplut la 90%, cu şofer (68 kg) și rezervor umplut 90%, determinat conform directivei CE 92/21/CEE. Datorită dotărilor opţionale, masa proprie şi coeficientul aerodinamic al maşinii ar putea să crească, reducând corespunzător sarcina utilă, respectiv viteza maximă.

Performanțe/consum

Viteză maximă km/h: 190
Accelerare 0-100 km/h în s : 6,8
Tip carburant: electric
Consum carburant mixt în l/100 km: 21,2-25,5
Autonomie (electric), km: 286-349
Consum combinat curent, kWh/100km: 20,9-23,5
Normă de poluare: Euro 6d-ISC-FCM
* Informatie UE cu privire la consumul de carburant si la emisiile de CO2 conform Regulamentului (CE) 715/2007: Valorile privind consumul si emisiile de CO2 au fost determinate in baza procedurilor de masurare stabilite de lege. Incepand cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor usoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedura de testare noua si mai realista pentru masurarea consumului si a emisiilor de CO2. Incepand cu 1 septembrie 2018, WLTP va inlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorita conditiilor de testare mai realiste, consumul si emisiile de CO2 masurate in cadrul WLTP sunt in multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele masurate in cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum si emisii, precum si elementele care influenteaza aceste valori pot fi obtinute pot fi consultate in omologarea de tip disponibila la Dealer. Valorile de consum si emisii de CO₂ ale unui vehicul sunt influentate si de conduita in trafic si de alti factori ce nu tin de domeniul tehnic (de exemplu, conditiile de vreme sau conditiile de trafic). De asemenea, dotarile optionale si accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalatie de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanti ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistenta la rulare si aerodinamica, rezultand astfel abateri ale datelor de consum si emisii CO2 pentru modelul configurat. Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum si emisii CO2 pot fi obtinute la dealerii autorizati.

Dimensiuni

Lungime, mm: 4901
Lățime, mm: 2043
Înălțime, mm: 1616
Ampatament, mm: 2928