Automobile Approved rulate :plus

Autovehicule rulate excelente. Automobilele Audi Approved :plus sunt mașini second hand atractive, inclusiv numeroase mașini cu vechime redusă și mașini de firmă. Au fost toate supuse unor verificări detaliate, fiind deci în stare excelentă. La toate acestea se adaugă și numeroase alte servicii pe care vi le va oferi distribuitorul dumneavoastră de Automobile Audi rulate :plus. Puteți fi sigur că veți cumpăra un automobil care va satisface chiar și cele mai ridicate pretenții și care vă va bucura timp de mulți ani.

 
 

Garanții

Distribuitorul dumneavoastră de Automobile Audi Approved :plus vă acordă pentru fiecare Automobil Audi Approved :plus o garanție de 12 luni*. Mai mult, pentru numeroase automobile Audi de drive test și de firmă și pentru automobile Audi folosite pentru închiriere, veți putea primi garanția extinsă gratuită de 3 luni*. Vă puteți extinde protecția cu Garanția pentru Automobile Audi Approved :plus*, ce este oferită exclusiv prin intermediul distribuitorilor noștri și doar pentru anumite automobile. Distribuitorul dumneavoastră de Automobile Audi Approved :plus vă informează cu plăcere cu privire la detaliile aferente.

* conform condițiilor garanției

  Garantarea opțiunii de schimb

  Dacă nu sunteți mulțumit de alegerea făcută, vă putem înlocui Automobilul Audi Approved :plus, în decurs de o săptămână de la livrare, cu un automobil de valoare similară. Distribuitorul dumneavoastră de Automobile Audi Approved :plus vă informează cu plăcere cu privire la condițiile aferente.

   Credit și leasing

   Distribuitorii de Automobile Audi Approved :plus vă pot oferi servicii de finanțare Porsche Bank potrivite situației și cerințelor dumneavoastră, sub formă de credit sau leasing.

    Asigurare auto

    Distribuitorul dumneavoastră de Automobile Audi Approved :plus vă va putea face, de asemenea, numeroase oferte atractive de asigurare din portofoliul Porsche Bank, astfel încât să fiți protejat din toate punctele de vedere.

     Preluarea autovehiculului vechi

     Dacă alegeți un Automobil Audi Approved :plus, noi vă preluăm cu plăcere automobilul anterior ca plată parțială. Experții noștri vor verifica starea automobilului dumneavoastră și vor face o ofertă conformă cu prețul pieței.

      Mașină la schimb

      Dacă automobilul dumneavoastră trebuie să meargă la service, chiar și doar pentru o verificare, distribuitorul dumneavoastră de Automobile Audi Approved :plus vă poate pune la dispoziție un automobil la schimb, la prețuri avantajoase.

       În video am rezumat promisiunile asumate față de clienții noștri:

        
        

       Căutare automobile rulate

       Găsiți automobilul dumneavoastră preferat la distribuitorii de Automobile Audi Approved :plus din întreaga Românie, pentru a beneficia de sentimentul plăcut al siguranței că ați luat decizia cea mai bună. Fie coupe sportiv sau Avant cu spațiu din plin pentru întreaga familie: profitați de calitatea ridicată a ofertei de Automobile Audi Approved :plus pentru service, garanție și achiziția de automobile. Zi de zi noutăți!