Știri Audi

Audi activesphere concept

21.12.2022

Audi activesphere concept: Audi este pe cale să prezinte următorul membru al familiei sale Sphere, formate din patru prototipuri. Coupe-ul crossover își va sărbători premiera mondială în cadrul evenimentului "Celebration of Progress" din 26 ianuarie 2023.

 

Audi activesphere concept este sursa libertății depline, fiind însoțitorul perfect pentru aventurile ambițioase în natură. Fie sporturi acvatice, schi, golf sau drumuri dificile de munte: prototipul Audi activesphere concept asigură variabilitate și flexibilitate fără egal, pentru toate activitățile. Automobilul îmbină eleganța extraordinară cu performanțele excelente în off-road, iar tehnologia sa de comunicare creează experiențe unice, ce se continuă și în afara automobilului.

Cei patru membri ai familiei Sphere se numesc skysphere, grandsphere, urbansphere și activesphere și întruchipează viziunea Audi asupra mobilității premium a viitorului. Calitățile comune celor patru modele nu sunt reprezentate doar de designul fascinant, ci și de sistemul electric de propulsie și de conceptul de ansamblu special configurat pentru condusul autonom.