Știri Audi

De trecut în agendă: premiera mondială on-line a noului conceptcar Audi urbansphere

18.04.2022

·    Conceptcar-ul Audi urbansphere: prototipul spațios pentru condusul automatizat

·    Audi transformă interiorul high-tech într-un univers inedit dedicat experiențelor

·    Prezentarea digitală va avea loc în cadrul evenimentului "Celebration of Progress" din 19 aprilie 2022

 

Familia noilor conceptcar-uri se îmbogățește cu încă un membru: urmând lansărilor prototipurilor Audi skysphere și Audi grandsphere, acum intră în lumina reflectoarelor Audi urbansphere. Familia prototipurilor sphere ne arată care va fi designul Audi în viitor și ilustrează modul în care Audi definește mobilitatea premium progresistă a viitorului. Conceptcar-ul Audi urbansphere a fost proiectat special pentru mega-aglomerările urbane din China. Tocmai în zonele în care spațiul personal este un bun rar, urbansphere oferă cel mai mare habitaclu oferit vreodată de un automobil Audi.

Audi va lansa noul său conceptcar urbansphere în cadrul unui eveniment virtual, la fel cum a procedat deja și pentru prototipurile Audi skysphere și Audi grandsphere. Noul prototip ce a fost proiectat sistematic pornind de la interior spre exterior își va sărbători premiera mondială prin evenimentul "Celebration of Progress", în dimineața zilei de 19 aprilie, la ora României 11:00 (12:00 CEST). În cadrul premierei,  Hildegard Wortmann, membră a Consiliului de Administrație AUDI AG, responsabilă pentru Vânzări și Marketing, Oliver Hoffmann, membru al Consiliului de Administrație Audi, responsabil pentru Dezvoltare Tehnică și Henrik Wenders, brand-managerul Audi vor explica pașii următori ai

transformării mărcii Audi. Împreună cu designerul Gary Telaak, ei vor arăta modul în care condusul automatizat transformă interiorul într-o experiență specială de mobilitate, în care volanul, pedalierul și display-urile nu mai sunt necesare. Prototipul dezvoltat în strânsă colaborare cu studiourile Audi de design din Beijing și sediul principal din Ingolstadt este primul automobil Audi ce reflectă direct dorințele și experiențele clienților din China, relevând totodată felul în care Audi interpretează automobilul ca al treilea spațiu de viață. Moderatorul evenimentului va fi Steven Gätjen.

 

Notă pentru jurnaliști:

Premiera mondială va fi transmisă pentru reprezentanții presei prin intermediul Audi MediaTV. Veți găsi, de asemenea, materiale ample de presă aici, precum și în Audi MediaCenter după încheierea evenimentului dedicat premierei mondiale.

 

 

 

Evenimentul "Celebration of Progress"va fi transmis și pe următoarele canale:

 

·     YouTube Audi official (https://www.youtube.com/c/Audi/about)

·     LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/audi-ag/about/ )

·     YouTube Audi Germania (https://www.youtube.com/c/AudiDE/about)

·     YouTube Audi Franța (https://www.youtube.com/c/audifrance/about)

·     YouTube Audi Spania (https://www.youtube.com/c/audispain/about)

·     YouTube Audi Italia (https://www.youtube.com/c/audiit/about)

·     Audi progress.audi: Versiunile în engleză, germană, spaniolă, italiană, franceză și chineză ale premierei vor fi integrate prin embed de pe Audi MediaTV pe paginile naționale corespunzătoare ale paginii progress.audi.

·     Canalele chinezești: Weibo și WeChat