Știri Audi

Viteză și cai putere la Arcul de Triumf. Cei mai buni piloți concurează pe 23 octombrie în finala Campionatului Național de Super Rally

22.10.2021

Sezonul 2021 de Super Rally se încheie în acest week-end, la București, unde se desfășoară ultima etapă a competiției. Este a cincea confruntare a celor mai rapizi piloți din sezonul 2021 al Campionatului Național de Super Rally, etapa fiind organizată de etapa fiind organizată de ACS AMC Racing, cu sprijinul sponsorilor principali UniCredit Leasing și Audi România.

SuperRally este, probabil, cea mai spectaculoasă disciplină automobilistică, la start fiind posibilă alinierea a două sau mai multe mașini în același timp. Este o competiție care se desfășoară pe circuit stradal - asfalt - de maximum 5 km, de obicei, în centrul unor importante orașe din România. Etapele anterioare s-au desfăşurat pe trasee urbane din Mangalia, Târgu Mureş, Deva şi Craiova.

Trofeul UniCredit Leasing powered by Audi se va desfășura sâmbătă - 23 octombrie, în Capitală, pe traseul dintre Arcul de Triumf şi Casa Presei Libere. Finala Campionatului Național de Super Rally adună la start 37 de concurenţi din cinci ţări.

Pe lângă mașinile pe care publicul le va putea admira pe bulevardul Kisselef din Capitală se numără și două modele electrice ale mărcii Audi, în calitate de safety cars la această competiție.

Audi e-tron, una dintre mașinile care securizează finala de Super Rally, este primul model complet electric al mărcii cu patru inele. Este un SUV puternic, sportiv și practic pentru utilizarea zilnică. Are o autonomie de peste 400 de kilometri în condiții ideale (ciclul de conducere WLTP) și zero emisii poluante.

Sportiv și versatil, Audi Q4 e-tron este cealaltă mașină de siguranță prezentă la eveniment. Este un model care transferă designul progresiv al concept-car-urilor în producția de serie fără emisii poluante.