Știri Audi

Premiera mondială digitală a noului automobil pentru Raliul Dakar: Audi RS Q e-tron

22.07.2021

·         Prezentarea va putea fi urmărită pe pagina Audi MediaCenter, începând de vineri, de la ora 14:00 ora României (1 PM CEST)

 

Neuburg a. d. Donau, 22 iulie 2021 - La mai puțin de un an de la ideea inițială a conceptului de bază, Audi Sport a început să testeze Audi RS Q e-tron, automobilul cu care compania va concura la Raliul Dakar pentru prima dată în ianuarie 2022.

Unic: Audi dorește să fie primul producător de automobile ce folosește un sistem de propulsie electrificat, în combinație cu un convertor de energie eficient (TFSI), pentru a lupta pentru victoria la general împotriva concurenților cu sisteme de propulsie clasice, în cadrul unuia dintre cele mai dure raliuri din lume.

 

Ne face mare plăcere să vă invităm la:

 

Premiera mondială digitală a noului Audi RS Q e-tron, vineri, 23 iulie, de la ora 14:00 ora României (1 PM CEST)

 

Prezentatorul Molly Pettit vă va însoți de-a lungul prezentării, iar Julius Seebach și echipa sa vă vor face cunoștință cu unul dintre cele mai avansate modele pe care Audi Sport le-a introdus vreodată în lumea raliurilor.

 

Participarea dumneavoastră ne-ar face o deosebită plăcere. Puteți accesa premiera mondială digitală începând de vineri, 23 iulie, de la ora 14:00 ora României (1 PM CEST) la acest link: www.audimedia.tv.

 

După desfășurarea prezentării, pe pagina Audi MediaCenter veți găsi ample materiale foto, video și informații de detaliu despre noul Audi RS Q e-tron.