Știri Audi

De trecut în agendă: premiera mondială on-line a modelului Audi e-tron GT

05.02.2021

·          Prezentarea digitală marți, 9 februarie 2021, în cadrul Zilei Progresului

·          Modelul gran turismo 100% electric reprezintă continuarea ofensivei de electrificare a mărcii

·         Audi e-tron GT* este noul vârf de lance al mărcii Audi

 

Sustenabilitate, design emoțional și performanțe extraordinare: noul Audi e-tron GT* combină toate aceste calități, pentru a reinterpreta în manieră incitantă mottoul mărcii "Vorsprung durch Technik" (Avans prin tehnologie). Premiera mondială a noului vârf de lance al mărcii cu patru inele va avea loc în cadrul a două evenimente digitale, marți, 09 februarie 2021.

Audi a programat prezentarea virtuală a noului Audi e-tron GT* în cadrul Zilei Progresului. Streaming-ul on-line va începe la ora României 14:00 (13:00 CET), evenimentul având loc la sediul din Neuburg an der Donau, Germania. În Sprintul Progresului, modelul va demonstra toate performanțele ridicate specifice mobilității electrice. Premiera mondială a noului Audi e-tron GT* va avea apoi loc în cadrul evenimentului Sărbătoarea Progresului, cu durata de o oră. Evenimentul va începe la ora Românei 20:00 (19:00 CET). Markus Duesmann, CEO AUDI AG și Hildegard Wortmann, Membru al Consiliului de Administrație Audi, responsabilă pentru Marketing și vânzări, alături de designerul Stella McCartney vor prezenta detaliile noului model. Ambele evenimente vor fi transmise în direct on-line.

Hildegard Wortmann, Membru al Consiliului de Administrație Audi, responsabilă pentru Marketing și vânzări invită personal la Ziua Progresului.

 

Notă pentru jurnaliști:

Premiera mondială Audi e-tron GT* va fi transmisă pentru jurnaliști pe un microsite exclusiv. Aici vor fi disponibile și materiale media ample și material video TV adițional.

Ziua Progresului va fi transmisă și pe următoarele canale:

Sprintul Progresului, 9 februarie 2021, ora României 14:00 (13:00 CET):

·        progress.audi (germană, engleză, spaniolă, franceză)

·        canalele YouTube @Audi (engleză), @AudiFrance (franceză) și @audiespana (spaniolă)

·        pagina de Facebook @Audiofficial (engleză) și @Audifrance (franceză)

·        pagina LinkedIn @Audi-AG (engleză)

 ·        canalele Audi China (chineză)

 

* Valorile generice privind consumul de combustibil/electric pentru toate modelele menționate, conform dotărilor disponibile pe piața din Germania, sunt indicate în lista de la finalul acestui comunicat de presă.

 

Sărbătoarea Progresului, 9 februarie 2021, ora României 20:00 (19:00 CET):

·        progress.audi (germană, engleză, spaniolă, franceză)

·        canalele YouTube @Audi (engleză), @AudiFrance (franceză) și @audiespana (spaniolă)

·        pagina de Facebook @Audiofficial (engleză) și @Audifrance (franceză)

·        pagina LinkedIn @Audi-AG (engleză)

·        canalele Audi China (chineză)

 

Înregistrările vor fi disponibile on-line timp de 2 săptămâni.

 

Informații privind consumul modelelor auto

Informațiile privind consumul de combustibil și emisiile de CO indicate ca intervale de valori variază în funcție de dotările automobilului.)â

Audi e-tron GT

Consum electric mixt: 19,6-18,8 kWh/100 km (NEDC); 21,6-19,9 kWh/100 km (WLTP); Emisii mixte de CO în g/km: 0 (0)

Valorile prezentate pentru consumul de combustibil și emisii au fost determinate în baze procedurilor de măsurare impuse de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehicule noi sunt omologate ca tip conform unei noi proceduri de testare pentru autoturisme și autovehiculele comerciale ușoare. Este vorba de Procedura Armonizată la Nivel Mondial de Testare a Vehiculelor Ușoare, abreviată WLTP (engl. World Harmonised Light Vehicle Test Procedure). Aceasta este o nouă procedură realistă de testare pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește treptat ciclul european de conducere (NEDC). Având în vedere condițiile mai realiste de testare, valorile de consum și de emisii de CO măsurate conform WLTP vor fi, în multe cazuri, mai mari decât cele măsurate conform NEDC. Pentru detalii cu privire la diferențele dintre ciclurile WLTP și NEDC, vă rugăm să vizitați www.audi.de/wltp.

În prezent, legea ne cere să declarăm în continuare valorile conform NEDC. La modelele care au fost omologate de tip conform WLTP, valorile NEDC vor fi calculate în baza valorilor WLTP. Este, de asemenea, permis ca și valorile WLTP să fie specificate opțional și suplimentar, inclusiv înainte de data de la care valorile WLTP să devină obligatorii. Acolo unde datele NEDC sunt specificate ca intervale de valori, acestea nu se referă la un automobil individual anume și nu fac parte din oferta de vânzare. Aceste valori au exclusiv rolul de a servi comparării diferitelor autovehicule. Dotările și accesoriile adiționale (componentele instalate suplimentar, anvelopele de alte dimensiuni, etc.) pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, ca de ex. masa, rezistența la înaintare și coeficientul aerodinamic și, alături de condițiile meteo și de condițiile din trafic, pot influența consumul de combustibil, consumul de energie electrică și performanțele.

Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile de CO oficiale pentru autoturismele noi sunt oferite în "Ghidul cu informații referitoare la consumul de combustibil, emisiile de CO și consumul de energie electrică ale autovehiculelor noi", disponibil gratuit în toate punctele de vânzare ale Uniunii Europene.