Știri Audi

Reorientarea mărcii prinde contur: Audi inițiază o nouă campanie de marcă

05.10.2020

·        Strategia mărcii Audi este ilustrată prin noua sa campanie globală de marcă

·        Pentru comunicarea campaniilor viitoare, Audi va implementa abordarea "Future is an Attitude"

·        Henrik Wenders, Vice președinte al mărcii Audi, responsabil pentru strategie: "Rafinând strategia mărcii, ne redefinim mottoul deja consacrat "Vorsprung" (germ. "avans"), cu o formulă contemporană, pregătindu-ne pentru viitor"

 

Audi își redefinește slognul "Vorsprung" și poziționează oamenii, cu valorile și nevoile lor, în centrul strategiei de marcă actualizate. Sustenabilitate, digitalizare și design: acestea vor fi și în continuare temele centrale. Transformarea în direcția mobilității premium sustenabile și digitale este accentuată în cadrul noii campanii de marcă prin sloganul "Future is an Attitude". De asemenea, în premieră mondială, vor deveni vizibile detaliile revizuite de corporate identity.

"Rafinând strategia mărcii, ne redefinim mottoul "Vorsprung" (germ. avans), cu o formulă contemporană, pregătindu-ne pentru viitor - pentru o nouă epocă a automobilismului și pentru clienții noștri", Henrik Wenders, Vice președinte al mărcii Audi, responsabil pentru strategie. "Scopul nostru constă în a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor prin prisma tehnologiei și de a ne aduce contribuția în cadrul societății" Audi intenționează astfel să contureze viitorul mobilității premium și să creeze experiențe fascinante.

Prin campania sa internațională de marcă, Audi deschide drumul spre un viitor electric, digitalizat și emoțional. Alături de modelele actuale, ca de pildă Audi e-tron Sportback*, astfel sunt prezentate și alte modele vizionare, precum Audi AI:ME și Audi Q4 Sportback e-tron concept, materializând puterea inovatoare a mărcii. Protagoniștii sunt membri ai echipei Audi, precum directorul de design Marc Lichte, întruchipând atitudinea Audi autentică.

Sub umbrela abordării "Future is an Attitude" pe care Audi o va implementa în comunicare, marca va unifica începând de acum activitățile de marketing de pe întreg globul, ținând totodată cont de cerințele și specificul local al fiecărei piețe. Motoul "Vorsprung durch Technik" germ. "Avans prin tehnologie") va rămâne și în continuare sloganul mărcii. Agenția thjnk din orașul german Hamburg este responsabilă de implementarea creativă a campaniei ce va fi vizibilă pe toate canalele de comunicare, de la TV, la platformele digitale. Pe noua pagină web progress.audi, vor fi disponibile toate materialele campaniei și utilizatorii vor putea, de asemenea, vedea și citi mai multe povești din culisele campaniei.

În contextul noii campanii de marcă, va fi vizibil în premieră și noul concept de corporate identity al mărcii Audi. Modul de prezentare al acestuia este bazat pe o imagine premium progresistă, iar stilul minimalist clar va fi evidențiat, de asemenea, prin noul limbaj vizual.

 

 

*Valorile generice privind consumul electric pentru toate modelele menționate, cu dotările disponibile pe piața din Germania, sunt indicate în lista de la finalul acestui comunicat de presă.

 

 

Notă pentru editori:

 

Agenția de creație: thjnk Hamburg GmbH
Producție: ANORAK Film GmbH
Regizor: Hanna Maria Heidrich
Editare: loved GmbH

Post-producție: The Mill (London); KATALYST (Berlin)
Audio: Andreas List, Felix Bauer, Musik und Sound Design

Supervizare și regie audio: gate.11 audio-visuelle kommunikation GmbH

 

Link la filmul campaniei de marcă Link la pagina web progress.audi

 

 

* Consumul de combustibil Audi e-tron Sportback

Consum electric mixt în kWh/100 km:

25,7 - 21,2 (WLTP); 23,8 - 20,9 (NEFZ); emisii mixte de CO în g/km: 0  (Informațiile privind consumul de combustibil și emisiile de CO indicate ca intervale de valori variază în funcție de dotările automobilului.

Consumul și emisiile comunicate au fost determinate conform metodelor de măsurare prevăzute de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehicule noi sunt omologate de tip conform Procedurii Armonizate la Nivel Mondial de Testare a Vehiculelor Ușoare, abreviată WLTP (engl. World Harmonised Light Vehicle Test Procedure). Aceasta este o procedură mai realistă de testare pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui treptat Noul ciclu de conducere european (New European Driving Cycle, sau NEDC).  Având în vedere condițiile mai realiste de testare, valorile de consum și de emisii de CO măsurate conform WLTP sunt, în multe cazuri, mai mari decât cele măsurate conform NEDC. Sistemul de impozitare a autovehiculelor se poate modifica conform prevederilor de la 01 septembrie 2018. Informații adiționale despre diferențele dintre WLTP și NEDC puteți găsi la www.audi.de/wltp.

 

În prezent este încă obligatorie comunicarea valorilor conform NEDC. La modelele care au fost omologate de tip conform WLTP, valorile NEDC sunt derivate din valorile conform WLTP. Valorile WLTP pot fi comunicate dacă se dorește până la momentul la care acestea devin obligatorii. Dacă valorile NEDC sunt comunicate ca interval, acestea nu se referă la un autovehicul anume și nu reprezintă  o parte integrantă a ofertei. Acesta valori sunt comunicate doar cu scopul de a servi comparării diferitelor tipuri de autovehicule. Dotările și accesoriile adiționale (componentele instalate suplimentar, anvelopele de alte dimensiuni, etc.) pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, ca de ex. masa, rezistența la înaintare și caracteristicile aerodinamice și, alături de condițiile meteo și de condițiile din trafic, precum și stilul individual de condus, pot influența consumul de energie electrică, emisiile de CO și performanțele automobilului. Consumul de combustibil și emisiile de CO indicate ca intervale de valori variază în funcție de nivelul de echipare ales.

Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile de CO oficiale pentru autoturismele noi sunt oferite în "Ghidul cu informații referitoare la consumul de combustibil, emisiile de CO și consumul de energie electrică ale autovehiculelor noi", disponibil gratuit în toate punctele de vânzare ale Uniunii Europene.