Știri Audi

De trecut în agendă: premiera mondială a modelului Audi e-tron Sportback la Los Angeles

19.11.2019

 

·       Audi lansează următoarea etapă a ofensivei sale electrice, odată cu premiera mondială a modelului Audi e-tron Sportback** în Los Angeles

·       Urmăriți dezvăluirea modelului on-line, oriunde v-ați afla, accesând Audi MediaTV sau canalele de social media ale mărcii Audi

 

Chiar dacă nu puteți fi în SUA, nu veți pierde nici un detaliu, pentru că azi, 19 noiembrie (Europa dimineața zilei de 20 noiembrie), puteți urmări on-line premiera mondială a modelului Audi e-tron Sportback**, ce va avea loc în Los Angeles. Audi va transmite evenimentul live începând cu ora locală 18:00 (ora României: 04:00 dimineața) pe Audi MediaTV sau canalele de social media ale mărcii Audi.

Marca își va prezenta următorul model 100% electric, Audi e-tron Sportback*, la salonul LA Auto Show. Astfel, Audi îmbină în manieră spectaculoasă ceea ce au mai bun de oferit trei lumi diferite: prezența puternică a SUV-urilor, eleganța sportback-urilor și caracterul progresist al mașinilor electrice.

 Evenimentul va fi găzduit de Angela Chee, care va prezenta programul de 10 minute și va dezvălui mai multe informații despre viitorul electric al mărcii. Cei interesați de eveniment pot urmări premiera pe internet, marți, 19 noiembrie, de la ora locală 18:00 (ora României: 04:00, în dimineața zilei de miercuri, 20 noiembrie), cu un Smart TV, Apple TV sau pe social media. După încheierea evenimentului, înregistrarea și materiale TV adiționale vor fi disponibile la www.audimedia.tv.

 

Premiera mondială a modelului

Audi e-tron Sportback,

marți, 19 noiembrie ora locală 18:00

(ora României: 04:00, în dimineața zilei de miercuri, 20 noiembrie)

 

·          pe Audi MediaTV: www.audimedia.tv

(germană și engleză, link pentru integrarea livestream-ului pe alte pagini web)

·          Smart TV și Apple TV, folosind aplicația Audi MediaTV

·          pe pagina Facebook @Audi.AG

 

** Valorile generice privind consumul de combustibil pentru toate modelele menționate, cu dotările disponibile pe piața din Germania, sunt indicate în lista de la finalul acestui comunicat de presă.

 

·          pe canalul YouTube @Audi

·          pe Twitter @AudiOfficial

·          pe pagina LinkedIn @Audi AG

 

Consumul de combustibil al modelelor menționate

(Informațiile privind consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca intervale de valori variază în funcție de dotările automobilului.)

 

Audi e-tron Sportback 50 quattro

Consum electric mixt în kWh/100 km: 26,3 - 21,6 (WLTP);  23,9 - 21,4 (NEDC)

Emisii de CO₂ mixt în g/km: 0

 

Audi e-tron Sportback 55 quattro

Consum electric mixt în kWh/100 km: 26,0 - 21,9 (WLTP);  22,7 - 20,6 (NEDC)

Emisii de CO₂ mixt în g/km: 0

 

 

Valorile prezentate pentru consumul de combustibil și emisii au fost determinate în baze procedurilor de măsurare impuse de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehicule noi sunt omologate ca tip conform unei noi proceduri de testare pentru autoturisme și autovehiculele comerciale ușoare. Este vorba de Procedura Armonizată la Nivel Mondial de Testare a Vehiculelor Ușoare, abreviată WLTP (engl. World Harmonised Light Vehicle Test Procedure). Aceasta este o nouă procedură realistă de testare pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO₂. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește treptat ciclul european de conducere (NEDC). Având în vedere condițiile mai realiste de testare, valorile de consum și de emisii de CO₂ măsurate conform WLTP vor fi, în multe cazuri, mai mari decât cele măsurate conform NEDC. Pentru detalii cu privire la diferențele dintre ciclurile WLTP și NEDC, vă rugăm să vizitați www.audi.de/wltp.

În prezent, legea ne impune încă să declarăm valorile conform NEDC. La modelele care au fost omologate de tip conform WLTP, valorile NEDC vor fi calculate în baza valorilor WLTP. Este, de asemenea, permis ca și valorile WLTP să fie specificate opțional și suplimentar, inclusiv înainte de data de la care valorile WLTP să devină obligatorii. Acolo unde datele NEDC sunt specificate ca intervale de valori, acestea nu se referă la un automobil individual anume și nu fac parte din oferta de vânzare. Aceste valori au exclusiv rolul de a servi comparării diferitelor autovehicule. Dotările și accesoriile adiționale (componentele instalate suplimentar, anvelopele de alte dimensiuni, etc.) pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, ca de ex. masa, rezistența la înaintare și coeficientul aerodinamic și, alături de condițiile meteo și de condițiile din trafic, pot influența consumul de combustibil, consumul de energie electrică și performanțele.

Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile de CO₂ oficiale pentru autoturisme noi sunt oferite în "Ghidul cu informații referitoare la consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și consumul de energie electrică ale autovehiculelor noi", disponibil gratuit în toate punctele de vânzare ale Uniunii Europene.