Știri Audi

Audi A5 este acum mai atractiv ca niciodată

16.09.2019

·       Proporții armonioase, ținută sportivă și eleganță dinamică

·       Conceptul de operare MMI touch

·       Modelele S TDI generează un cuplu de 700 Nm, beneficiază de caracteristici dinamice accentuat și de eficiență și mai ridicată, grație sistemului electric de 48 de volți și a compresorului electric EPC

 

Audi A5 Sportback, A5 Coupé și A5 Cabriolet beneficiază acum de un look nou, cu linii mai tensionate și de conceptul de operare revoluționar, MMI touch. Tehnologia mild-hybrid oferă un nivel foarte ridicat de confort, reducând totodată consumul de combustibil. Motorul 3,0 TDI cu compresor electric și sistemul electric de 48 de volți al modelului actualizat Audi S5 Sportback (consum mixt de combustibil în l/100 km*: 6,2 - 6,1; emisii CO mixte în g/km*: 162-160) și S5 Coupé (consum mixt de combustibil în l/100 km*: 6,2 - 6,1; emisii CO2 mixte în g/km*: 161-160) asigură puterea pe măsura designului.

Sportiv: designul exterior

Noul limbaj de design provenit din clasa superioară a mărcii conturează estetica designului sportiv al versiunii actualizate a modelului Audi A5. Ștacheta era deja ridicată, având în vedere că deja primul model, din 2007, a fascinat cu caroseria sa sportivă, cu proporții armonioase. A doua generația a adăugat apoi în 2016 accente și mai marcante. Iar acum, Audi a revizuit în detaliu exteriorul, partea din față, în special, emanând forță și mai dinamică. Grila Singleframe a radiatorului cu design de fagure este mai subțire și mai lată. Fantele de ventilare de deasupra grilei radiatorului amintesc de modelul clasic, Audi Sport quattro, din 1984. În partea sa inferioară, bara de protecție se încheie cu un blade marcant, cu prize de aer mai mari. Pragurile noi conferă profilului un aspect mai suplu, iar inserția difuzorului cu terminațiile trapezoidale ale sistemului de evacuare conferă părții din spate o lățime impunătoare.

Toate versiunile de caroserie și motorizare ale gamei A5 sunt echipate standard cu faruri LED. Audi oferă farurile Matrix LED cu blocuri optice spate cu LED cu lumini de semnalizare dinamice ca dotare opțională. Clienții care optează pentru versiunea de top vor avea mașina echipată cu faruri Matrix LED cu lumini de semnalizare dinamice și cu secvențe dinamice ale fluxului de lumină. Structura liniilor de echipare este, de asemenea, nouă. Alături de versiunea de bază, exteriorul este acum disponibil în două variante opționale: advanced și S line. Modelele S și A5 Cabriolet dispun, de asemenea, de look-ul lor unic. Liniile pentru exterior pot fi acum liber combinate cu pachetele S line și design selection pentru interior. Clienții pot alege dintre 12 culori pentru exterior, inclusiv noua nuanță District Green metalizat.

În general, dotările, datele și prețurile specificate în acest document se referă la gama de modele oferite în Germania. Rezervat dreptul de a opera modificări fără o informare prealabilă; acest document ar putea conține erori și omisiuni pentru care nu ne putem asuma răspunderea.

* Consumul de combustibil și emisiile de CO₂, precum și clasele de eficiență indicate ca intervale de valori depind de anvelopele/jantele utilizate.