Știri Audi

Audi însoțește FC Bayern în Turneul de Vară

24.07.2019

 

·   Campionii germani călătoresc prin SUA în timpul pregătirilor dinaintea începerii sezonului

·   Meciuri cu Arsenal Londra, Real Madrid și AC Milan

·   SUA reprezintă o importantă piață în creștere pentru marca Audi

 

FC Bayern se s-a deplasat în SUA în cadrul celui de-al patrulea Turneu de Vară Audi. În timpul călătoriei la Los Angeles, Houston și Kansas, echipa câștigătoare a Ligii și Cupei Germane a întâlnit Arsenal Londra și Real Madrid la două summituri de fotbal și a jucat, de asemenea, împotriva lui AC Milan. Audi a fost alături de partenerul său FC Bayern München, cu numeroase activități și în afara terenului.

Pentru a patra oară, Audi își asociază numele cu Turneul de Vară și este partenerul echipei FC Bayern München. În perioada 15-24 iulie, campionii germani au călătorit în SUA ca parte a pregătirilor dinaintea începerii sezonului și au întâlnit cluburi internaționale de top din Marea Britanie, Spania și Italia, în trei meciuri. În plus, jucătorii și oficialii au fost implicați în numeroase activități de relații cu publicul și întâlniri cu fanii.

"Turneul de Vară Audi constituie o oportunitate perfectă de a ne prezenta marca într-un mediu ce pune accentul pe sport și emoție. Împreună cu partenerul nostru, FC Bayern, ne-am bucurat de meciuri de fotbal senzaționale și, mai ales, de numeroasele întâlniri cu fanii și clienții de pe piața importantă a Statelor Unite", a declarat Thomas Glas, directorul diviziei de marketing sportiv al AUDI AG. Audi și Bayern sunt împreună pe teren din 2002. În calitate de partener strategic, grupul de automobile deține, din anul 2011, un pachet de acțiuni al clubului FC Bayern München AG.

Primul adversar al FC Bayern a fost echipa Arsenal Londra în Los Angeles, 18 iulie (FC Bayern München : Arsenal Londra 1:2). De pe Coasta de Vest, turneul s-a deplasat în Texas, Houston, unde pe 21 iulie, deținătoarea celor mai multe titluri ale Ligii Campionilor, Real Madrid, a întâmpinat echipa FC Bayern München (Real Madrid : FC Bayern München1:3). În urma celor două summituri de fotbal Audi, duelul împotriva lui AC Milan, desfășurat în Kansas pe 23 iulie a încheiat meciurile de testare (FC Bayern München : AC Milan 1:0). Toate cele trei meciuri au avut loc în cadrul seriei de turnee internaționale, "Cupa Campionilor Internaționali" (ICC).

SUA reprezintă una dintre cele mai importante piețe strategice de creștere a mărcii Audi, În cursul anului 2018, Audi a vândut aproximativ 225.000 de mașini în SUA. Statele Unite sunt, de asemenea, importante pentru FC Bayern München. Clubul a deschis în 2014 o filială în New York și se bucură de suportul organizat a circa 150 de fan-cluburi.

La nicio săptămână de la revenirea echipei acasă, un alt punct culminant al pregătirilor sale dinaintea începerii sezonului are loc în cadrul Cupei Audi la Arena Allianz, unde FC Bayern îi va găzdui pe Tottenham Hotspur, Real Madrid și Fenerbahçe Istanbul pe 30 si 31 iulie .