Știri Audi

Ziua porților deschise la Centrul de Școlarizare Audi: 70 de ani de cursuri organizate la sediul din Ingolstadt

05.07.2019

 

·       Ceremonie aniversară va avea loc în data de 6 iulie la Centrul de Școlarizare Audi din Ingolstadt

·       De ziua porților deschise, vor fi organizate activități la care poate participa întreaga familie

 

Examene de absolvire! Şi apoi ce urmează? Elevii interesați pot să se familiarizeze cu lumea angajatorului Audi în cursul zilei porților deschise de la centrul de școlarizare. Producătorul de automobile oferă de 70 de ani școlarizare vocațională la fabrica sa din Ingolstadt. Angajații Audi vor sărbători această aniversare specială împreună cu locuitorii din regiune sâmbătă, 6 iulie. Audi invită astfel pe toată lumea să ia parte la activități variate și să călătorească înapoi în timp, urmărind schimbările intervenite în procesul de școlarizare vocațională.

Marca celor Patru Inele a școlarizat tineri începând cu anul 1949, la sediul său din Ingolstadt, formându-i pentru a deveni specialiști înalt calificați. O expoziție aniversară concepută special și care include o cronologie clară, conduce vizitatorii printre cele mai importante momente ale istoricului școlarizărilor asigurate de companie. La ceremonia aniversară, stagiari din decade diferite vă vor oferi o perspectivă asupra istoriei lor personale, într-o sesiune de dialog. Dieter Omert, Șeful Departamentului pentru Școlarizare Vocațională și Dezvoltarea Competențelor Tehnice și Dagmar Konrad, Șeful Academiei Audi, vor privi retrospectiv la cum s-a dezvoltat gama tematicilor de școlarizare la sediul fabricii. Wendelin Göbel, Membru pentru Resurse Umane în Consiliul de Administrație, Peter Mosch, Președintele Consiliului General Sindical și invitați de onoare din domeniile afacerilor și politicii din regiune vor fi, de asemenea, prezenți.

Oricine dorește să experimenteze interactiv lumea profesională Audi, poate să ia parte în această zi la activități practice speciale: persoanele interesate pot plonja în lumi virtuale prin intermediul ochelarilor pentru realitatea virtuală, pot confecționa brelocuri la imprimantele 3D, pot să exploreze lumea roboticii sau să vizualizeze mediul de lucru al unui tehnician pentru mecatronică auto într-un videoclip la 360 grade. Acest scurt film este disponibil, de asemenea, online la adresa www.audi.de/ausbildung.

Ziua Porților deschise va avea loc între orele 09:00 şi 16:00 la Centrul pentru Școlarizare Audi din Hindemithstraße 27, Ingolstadt. De-a lungul zilei, stagiarii și instructorii companiei vor oferi informații despre aspectele interesante cu privire la profesiile inovatoare Audi.

Cererile de înscriere pentru a începe un program de ucenicie sau studii în 2020 trebuie să fie înaintate între 22 iulie și 15 septembrie 2019, prin intermediul paginii web pentru cariere a companiei Audi. Informații suplimentare sunt disponibile la adresele www.audi.de/ausbildung și www.audi.de/duale-hochschule. În plus față de ziua porților deschise, elevii au oportunitatea şi de-a lungul anului să parcurgă un stagiu pentru orientare profesională suplimentară. Cererile online de înscriere pot fi transmise la adresa www.audi.de/schueler.