Știri Audi

Premii pentru Audi

11.06.2019

Cel mai atractiv angajator: Audi s-a clasat pe Locul 1

În perioada septembrie 2018 - februarie 2019, Trendence renumitul institut pentru consultanță din Berlin a chestionat în jur de 43.500 de studenți din aproximativ 300 de facultăți germane în privința angajatorului pe care l-ar alege. AUDI AG a ocupat locul întâi în opțiunile studenților de la inginerie, cu un procentaj de 15,8 dintre voturi (în 2018: a ocupat locul trei). Compania și-a păstrat locul al treilea în rândul studenților la facultățile economice. Studenții la IT consideră, de asemenea, că Audi este un angajator atractiv. Ei au clasificat Audi între primele zece cele mai atractive locuri de angajare pentru viitorul lor.
(aprilie 2019)

 

Opțiunea cititorilor revistei connect: modelele Audi sunt în top în privința posibilităților de conectare

Audi este cel mai bun producător de mașini conectate. Acesta este rezultatul sondajului "Rețele, Servicii și Producători ai anului 2019" desfășurat de către connect, revista germană de profil. Marca celor patru inele s-a situat în vârful preferințelor, având 18 competitori pentru acest premiu. Mai mult de 83.000 de cititori și utilizatori online au participat la sondaj. Independent de sondajul cititorilor, colectivul redacțional al revistei a testat modelul A6 Avant 50 TDI quattro (consum mixt de combustibil: 5,9 - 5,6 l/100 km*, emisii mixte de CO2: 155 - 147 g/km*). Modelul a primit note bune pentru infotainment (sisteme de informare și divertisment), navigație și conectivitate.
(mai 2019)

 

Trofeele MECOTY din Abu Dhabi: Audi primeşte cele mai multe premii
Audi a câștigat la patru categorii ale Premiilor MECOTY (Middle East Car of the Year) din Abu Dhabi: modelele câștigătoare au fost Audi RS 5 Coupé (consum mixt de combustibil: 9,1 - 9,0 l/100 km*; emisii mixte de CO2: 206 g/km, Audi A7 Sportback (consum mixt: 7,3 - 4,4 l/100 km*; emisii mixte de CO2: 167 - 115 g/km*, Audi A8 și Audi Q8. Cei 19 membri ai juriului, provenind din diferite țări ale Orientului Mijlociu, au evaluat autovehiculele în cadrul unul proces de selecție cu mai multe etape. MECOTY a avut loc în 2019 pentru a șasea oară - iar până acum Audi a fost marca dominantă în top.

(martie 2019)

 

Premiile Schibsted Motor din Spania: victorie pentru Audi Q8

Audi Q8 a fost ales cel mai bun SUV de lux de categorie mare din 2019, la Premiile Schibsted Motor din Spania. Această competiție a fost organizată de către portalul auto Coches.net. Aproximativ 160.000 de participanți au acordat voturi pentru mai mult de 50 de modele din opt categorii.

(aprilie 2019)

 

Filmul Audi despre mobilitatea electrică: premiu la Festivalul World Media
Juriul World Media Festival Television & Corporate Media Awards a acordat premiul intermedia-globe in GOLD filmului Audi "Phenomenon" având ca subiect premiera mondială a modelului Audi e-tron (consum de energie electrică în condiții mixte în kWh/100 km: 26,2 - 22,6 (conform WLTP)**; 24,6 - 23,7 (conform NEDC)**; emisii mixte de CO2 în g/km: 0). Pelicula, produsă de "honest", o companie de producție cu sediul la Berlin, surprinde noua eră a mobilității electrice cu e-tron. "Phenomenon" a câștigat la categoria "Public Relations: Opening Trailers". Premiul a fost acordat la cea de-a 20-a ediție a Festivalului World Media din Hamburg. Link la film: https://www.audi-mediacenter.com/en/audimediatv

(mai 2019)

 

World Media Award: Premiu pentru podcast-ul Audi despre mobilitatea electrică

Podcast-ului Audi "Viitorul este electric" i-a fost decernat la Londra premiul World Media Award la categoria Auto. Juriul internațional a apreciat formatul, ca parte importantă a campaniei de marketing ce a însoțit lansarea pe piața din Germania a modelului Audi e-tron (consum de energie electrică în condiții mixte în kWh/100 km: 26,2 - 22,6 (conform WLTP)**; 24,6 - 23,7 (conform NEDC)**; emisii mixte de CO2 în g/km: 0). Audi a utilizat podcast-ul pentru a spune o poveste impresionantă despre dezvoltarea, introducerea și implementarea strategiei proprii privind electrificarea. Primul sezon al podcast-ului a fost lansat în septembrie 2018 și a fost numărul 1 şi respectiv 2 în topul podcast-urilor de la categoria Tehnologie pe Apple iTunes, în aproape tot intervalul publicării sale. Episoadele au fost accesate de mai mult de 250.000 de ori. Datorită acestui mare succes, cel de-al doilea sezon al podcast-ului a devenit disponibil din februarie 2019 la adresa www.audi.de/e-tron-podcast, precum și prin intermediul tuturor aplicațiilor uzuale pentru podcast-uri.

(aprilie 2019)

 

Net Federation: Audi are cea mai bună pagină de media

AUDI AG este cea mai bună companie în privinţa informării jurnaliștilor prin intermediul canalelor proprii de media digitală. Acesta a fost rezultatul unei clasificări efectuate de către compania de consultanţă Net Federation. În ultimul lor raport lunar MR Benchmark, experții din Kӧln au evaluat paginile web pentru relații media ale unui număr de 75 de companii germane din toate industriile, în baza a 88 de criterii. Audi a fost câștigătorul clar, cu 708 puncte din 1.000 posibile. Numărul doi în top, o companie producătoare de produse chimice, a fost cu 25 de puncte în urmă.

(aprilie 2019)