Știri Audi

Cititorii au decis: noul Audi Q3 obţine titlul “Best Cars”

20.02.2019

·     SUV-ul compact învinge 56 de concurenţi înscrişi la această categorie

·     Revista de profil "auto motor und sport" acordă premiul pentru 43-a oară

 

Noul Audi Q3 s-a impus încă de la început: a obţinut locul întâi la categoria "SUV-urilor/autovehiculelor off-road compacte", în urma voturilor cititorilor, acordate pentru secţiunea "Best Cars 2019". Votul a fost organizat de revista germană de profil "auto motor und sport."

"Acest premiu este important pentru noi, deoarece ne confirmă cât de bine este primită de către clienţi ideea care stă la baza noului Audi Q3," a explicat Jens Rückert, directorul gamei, cel care a preluat premiul la ceremonia ce a avut loc în Stuttgart: "SUV-ul compact îşi arată fără echivoc atuurile. Având ampatamentul alungit, este acum mai mare, oferind mai mult spaţiu pentru familii. De asemenea, a devenit şi mai versatil. Sistemul său digital de operare este intuitiv, la fel ca şi afişajele, iar sistemele de asistenţă aduc confortul clasei mari în clasa compactă, transformând Audi Q3 în allrounder-ul perfect."

Votul cititorilor "Best Cars" organizat de "auto motor und sport" este una dintre cele mai importante competiţii din industria auto europeană. Anul acesta, a avut loc ediţia cu numărul 43 şi 385 de modele au concurat la 11 categorii. Fiecare cititor a putut să-şi exprime câte două voturi în fiecare clasă. Un vot s-a referit la favoritul dintre toţi candidaţii, adică la "Best Car", iar celălalt vor a fost dat pentru cel mai bun automobil de import. Audi Q3 a concurat cu 56 de rivali la categoria SUV-urilor/autovehiculelor off-road compacte" şi a câştigat obținând 14,4% dintre voturi.

Informaţii suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil şi la emisiile de CO oficiale pentru autoturisme noi sunt oferite în "Ghidul cu informaţii referitoare la consumul de combustibil, emisiile de CO şi consumul de energie electrică ale autovehiculelor noi", disponibil gratuit în toate punctele de vânzare ale Uniunii Europene.