Știri Audi

Audi își extinde oferta de mobilitate premium în Europa: serviciul Audi on demand se lansează în Spania

04.02.2019

·          Un nou domeniu digital de afaceri pentru distribuitorii mărcii

·          Bettina Bernhardt, Directorul companiei Audi Business Innovation: "Audi on demand accesează noi oportunități de creștere pe încă o piață europeană"

·          Oferta va fi disponibilă în mai multe orașe din întreaga lume în 2019

 

Audi își extinde oferta de mobilitate premium în Europa și lansează acum Audi on demand și în Spania. Primul centru de servicii a fost deschis pe 21 ianuarie, împreună cu un distribuitor Audi local din Barcelona. În acest fel, serviciul câștigă tot mai mult teren ca domeniu de afaceri digital pentru partenerii de vânzări. În 2019, marca celor patru inele își va extinde succesiv rețeaua de mobilitate premium cu parteneri locali de vânzări în numeroase orașe din întreaga lume.

La Audi on demand în Barcelona, clienții își aleg modelul Audi dorit dintr-o gamă largă de modele curente, îl rezervă online la www.es.audiondemand.com/book și îl preiau de la distribuitorul "Superwagen Sant Cugat". Perioada de rezervare poate fi între o oră şi 28 de zile.

Partenerul Audi din Spania urmează astfel exemplul a opt dealership-uri din Marea Britanie. Acestea din urmă au integrat anul trecut, pentru prima dată, serviciul digital în activitățile lor operative. "Experiențele noastre din Marea Britanie au fost excelente. Prin urmare, așteptăm cu nerăbdare lansarea acestui produs pe încă o piață europeană", a declarat Bettina Bernhardt, Directorul companiei Audi Business Innovation (ABI) GmbH. "Vom putea accesa astfel noi surse de venit și un segment digital de afaceri complet nou pentru partenerii de vânzări."  Cu Audi on demand, distribuitorii câștigă noi grupuri de clienți și oportunități de vânzare, își folosesc mai eficient propriile flote de autovehicule și își sporesc flexibilitatea prin intermediul comercializării mașinilor rulate.  Plata depinde, printre altele, de numărul de rezervări și de satisfacția clientului.

Audi promovează integrarea serviciului Audi on demand în vânzările individuale, oferind sprijin complet companiilor sale partenere. Pachetul complet include dezvoltarea infrastructurii IT și suportului pentru marketing, precum și a proceselor operaționale. În plus, începând din acest an, clienții vor putea să acceseze întreaga flotă Audi on demand în Europa cu o singură înregistrare online. Compania va continua să extindă Audi on demand la nivel mondial.