Știri Audi

FC Bayern întâlnește Audi e-tron

31.01.2019

·     Campioana de fotbal cu numeroase recorduri la activ testează primul SUV complet electric de la Audi

·     Eveniment interactiv pentru jucători și antrenori, găzduit la Aeroportul din Munchen

 

Autobuzul echipei înlocuit de mașina electrică: FC Bayern a fost unul dintre primii parteneri Audi care a făcut drive test cu noul Audi e-tron. Membri ai consiliului de administrație, antrenori și jucători ai clubului de fotbal cu numeroase recorduri la activ au avut ocazia să experimenteze SUV-ul electric polivalent, la Aeroportul din Munchen. Audi a organizat o serie de activități pentru oaspeți, inclusiv o experiență la volanul Audi e-tron.

Deși cea de-a doua jumătate a sezonului Bundesliga a început deja, fotbaliștii nemți, deţinători de recorduri și-au facut timp să întâlnească producătorul de automobile de lux la un eveniment intitulat "FC Bayern întâlnește Audi e-tron". Primul model de serie complet electric de la Audi va fi lansat pe piața europeană în următoarele săptămâni, însă nu înainte ca vedetele FC Bayern să se numere printre primii care au testat noul model în avanpremieră.

"Audi are un parteneriat foarte apropiat cu FC Bayern, încă din 2002. Atât Audi, cât și FC Bayern susțin inovația, tehnologia și dezvoltarea sustenabilă - la fel și Audi e-tron", spune Thomas Glas, Directorul de Marketing Sportiv al AUDI AG. "Acest eveniment unic de la Aeroportul din Munchen a fost ocazia perfectă de a prezenta echipei modelul e-tron și tehnologiile inovatoare ce stau la baza sa, înainte ca acesta să devină parte permanentă din viața de zi cu zi a clienților noștri."

Pentru a găzdui evenimentul, producătorul de automobile de lux a folosit ansamblul cu mai multe etaje numit Audi e-tron Meteorit, situat pe Aeroportul din Munchen, în spațiul dintre Terminalele 1 și 2. Ca parte din program, echipa a participat la numeroase activități cu tematică e-tron, nu înainte însă de a face o fotografie de grup. Jucătorii şi-au demonstrat abilitățile de-a lungul unui traseu de e-fotbal cu obstacole  și o competiție cu machete e-tron teleghidate. Au participat, de asemenea, și la cursuri de condus în autovehicule e-tron, în Centrul de Antrenament Audi de la Aeroportul din Munchen.

Ansamblul Audi e-tron Meteorit va rămâne deschis vizitatorilor până la jumătatea lunii martie, timp în care pasionații de mașini pot face spontan un drive test cu Audi e-tron, fără o programare prealabilă. Cine dorește să programeze în avans o oră de drive test, poate apela la partenerii Audi.

 

 

 

Referință privind materialul de marketing SID

După eveniment, SID Marketing furnizează materiale video (interviuri, articole de știri, precum și înregistrări extinse) pentru a fi utilizate gratuit și fără drepturi. Acestea pot fi descărcate în urma unei înregistrări gratuite pe pagina www.svdc.de.

 

Referință la fotografiile Getty Images

Getty Images asigură  fotografii ce pot fi accesate după încheierea evenimentului. Fotografiile pot fi descărcate direct de la adresa https://www.picdrop.de/gettysport/7R3GtPunGj

 

Consumul de combustibil al modelelor menţionate anterior:

Audi e-tron:

Consumul de energie electrică în regim mixt în kWh/100 km, (62.1 mi)*: 26,2, 22,5, 40, 24,6, 23,7, 44 Emisii de CO₂ în g/km: 0

(* Valorile variază în funcție de nivelul de dotare) 

*Consumul de combustibil și emisiile de CO2 indicate ca intervale de valori variază în funcție de anvelopele/roțile folosite. Informaţii suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil şi la emisiile de CO oficiale pentru autoturisme noi sunt oferite în "Ghiîdul cu informaţii referitoare la consumul de combustibil, emisiile de CO şi consumul de energie electrică ale autovehiculelor noi", disponibil gratuit în toate punctele de vânzare ale Uniunii Europene.