Știri Audi

Audi e-tron la Berlinale: vedetele de cinema călătoresc complet electric

31.01.2019

·              Primul model pur electric marca Audi ajunge pe covorul roșu

·              Audi Berlinale Lounge prezintă zilnic evenimente de înaltă clasă, precum Electric Minds şi Berlinale Lounge Nights

·              Jason Lusty, Directorul de Marketing AUDI AG pentru Germania: "Încurajăm dialogul dintre vizionarii creativi, care contribuie la schimbările vremurilor noastre."

·              2020: Audi va fi sponsorul principal al Berlinalei, la ediția sa aniversară de 70 de ani

 

Audi conduce vedetele până la covorul roșu al celei de-a 69-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin, în noul Audi e-tron (consum electric mixt în kWh/100 km: 26,2-22,6* (WLTP), 24,6-23,7 (NEDC); emisii de CO2 în g/km, mixt: 0.). În cel de-al șaselea sezon ca sponsor principal, Audi și Berlinale vor întâmpina împreună vizitatorii la Audi Berlinale Lounge, pentru a le permite să pătrundă în experiența festivalului, chiar de lângă covorul roșu. În perioada 7-16 februarie, programul Berlinale Open House va prezenta diverse evenimente și discuții interesante cu vizionari din domeniile filmului, culturii și afacerilor, pe teme și tendinţe relevante în societate. Audi Berlinale Lounge își deschide porțile pentru producători de filme și jurnaliști, precum și pentru vizitatorii festivalului.

În centrul splendorii urbane a celui de-al 69-lea Festival Internațional de Film de la Berlin, la Potsdamer Platz, Audi e-tron va fi primul model de serie complet electric al mărcii cu patru inele care va demonstra cum arată mobilitatea fără emisii locale. SUV-ul electric va conduce vedetele de cinema spre covorul roșu, pentru a lua parte la marea gală de deschidere, premierele de gală și ceremonia de premiere. Dieter Kosslick, Directorul Festivalului, se deplasează deja cu Audi e-tron pentru numeroasele sale întâlniri din sezonul Berlinalei, testându-i adaptabilitatea la condusul cotidian prin capitala germană. "Este o experiență spectaculoasă să fii pe drum cu Audi e-tron. Mașina defineşte direcția noii ere a mobilității."

Festivalul Internațional de Film de la Berlin reunește producători de film îndrăzneți și neconvenționali. Aceștia modelează schimbările vremurilor noastre și inovează mereu, cu un spirit încrezător. "Având o legătura strânsă cu lumea filmului, Audi încurajează dialogul cu pionierii schimbării și vizionarii creativi prin găzduirea programului Berlinale Open House în Audi Berlinale Lounge", spune Jason Lusty, Directorul de Marketing Germania al AUDI AG.

Audi Berlinale Lounge oferă o platformă specială pentru schimbul de idei și pentru networking, fiind, totodată, un pavilion temporar, situat chiar lângă covorul roșu din fața Palatului Berlinale. Este deschis tuturor vizitatorilor festivalului. În cadrul Berlin Open House, Audi și Berlinale vor prezenta zilnic, pe durata desfășurării festivalului, discuții cu participanți de rang înalt, interviuri și evenimente speciale (perioada 7-16 februarie).

În cadrul noului eveniment Electric Minds, cu moderatorul Jörg Thadeusz, mințile creative din film, cultură și societate vor face tranziția de la subiecte de mobilitate electrică, precum tensiunea electrică, silențiozitatea și autonomia, către alte aspecte ale vieții. La super-cursul de podcasting, vizitatorii vor afla de la expertul Vincent Kittmann, Directorul rețelei de marketing Podstars OMR, cum să folosească podcast-urile în mod eficient. Serile vin cu o serie de concerte exclusive și DJ sets la "Berlinale Lounge Nights".

Tot aici vor fi transmise în direct gala de deschidere și ceremonia de premiere din cadrul festivalului Berlinale.

Compania cu sediul în Ingolstadt a susținut directorii talentați de scurtmetraje cu premiul Audi Short Film Award, încă din 2015. Premiul de 20.000 de euro pentru arta cinematografică experimentală va fi prezentat la ceremonia oficială de decernare a premiilor celei de-a 69-a ediții a festivalului Berlinale, în data de 16 februarie. "Producătorii de filme de scurt metraj au întotdeauna o plăcere deosebită de a experimenta și de a avea curajul să pună în aplicare noi forme de exprimare. Acest spirit de descoperire se reflectă în propria noastră filozofie corporativă, astfel încât promovarea unor astfel de oameni talentați este importantă pentru noi," declară Lusty. Unul dintre aceștia este Réka Bucsi, regizoare maghiară și câștigătoare a premiului Audi Short Film Award 2018. În data de 10 februarie, în cadrul Berlinale Open House Program, Réka va vorbi cu Jeffrey Bowers, curatorul șef al platformei de streaming Vimeo și membru al Juriului Internațional de Filme de Scurtmetraj 2019, despre călătoria ei și despre modul în care a fost recepţionată în diferite țări cu filmul ei câștigător, Solar Walk.

Audi a proiectat din nou sacoșa festivului, şi pentru ediția Berlinale din acest an şi a produs 27.000 de exemplare. "Pentru toți iubitorii de film, sacoșa s-a impus ca un accesoriu de cult în Berlin și simbolizează faptul că filmul și Berlinul sunt făcuți unul pentru celălalt, chiar și în absența festivalului", declară Kosslick.

În 2020, Audi va fi din nou sponsorul principal al Berlinalei în cadrul ediției sale aniversare de 70 de ani. Producătorul auto și Berlinala își continuă colaborarea încă un an.

 

Observaţie:

Informații actuale cu privire la detaliile programului Berlinale Open House din Audi Berlinale Lounge se găsesc la audi.de/open-house. Zona este deschisă de la ora 19:00

la 00:00 în 7 februarie, de la 14:00 la 00:00 în perioada 8-15 februarie și de la 14:00 la 20:00 în 16 februarie.

Bilete la filmele celui de-al 69-lea Festival Internațional de Film de la Berlin vor fi disponibile începând cu data de 4 februarie 2019, între orele 10:00 și 20:00, la casieria Berlinalei din Audi City Berlin, Kurfürstendamm 195, 10707 Berlin. Puteți găsi mai multe informațiii la:

https://www.audi- city.com/berlin/berlinale/kartenvorverkauf-berlinale/

Pe parcursul derulării festivalului, puteți găsi materiale foto actuale și informații suplimentare despre implicarea mărcii Audi în cea de-a 69-a ediție Berlinale la https://www.audi-mediacenter.com/de/berlinale-297.

 

* Valorile variază în funcție de nivelul de dotare