Știri Audi

Audi e-tron se lansează în forță pe aeroportul din München

30.01.2019

·          Meteoritul cu mai multe etaje din Forumul MAC reprezintă scena noului automobil

·          Compania creează infrastructura pentru alimentarea mașinilor electrice la aeroport

·          Horst Hanschur, Director de Strategie și Dezvoltare în Vânzări: "O abordare complet nouă a experienţei mobilităţii, a ecosistemului automobilului și a tehnologiilor sale."

 

Înainte de lansarea oficială pe piața germană, Audi pregătește o prezentare cu adevărat specială pentru e-tron: complet electric, acest model Audi aterizează pe aeroportul din München într-un meteorit cu mai multe etaje, ce acoperă o suprafață de 630 metri pătrați. Până la mijlocul lunii martie, vizitatorii și pasagerii pot experimenta direct noul model, împreună cu tehnologia sa şi ecosistemul său de servicii, dar și alte proiecte Audi viitoare interesante, la Forumul MAC, situat între Terminalul 1 și Terminalul 2.

"Cu Audi e-tron, dăm startul unui nou capitol pentru marca noastră. Ne vom orienta, pentru prima dată, alături de automobil, şi spre noi servicii digitale și pe procesul de încărcare", a declarat Horst Hanschur, Director de Strategie și Dezvoltare în Vânzări în cadrul AUDI AG. "Prin urmare, meteoritul nostru oferă o abordare complet nouă în a experimenta ecosistemul și tehnologiile primului nostru model complet electric de serie mare. Însă abordarea noastră merge chiar mai departe: în cursul acestui an, împreună cu aeroportul din München, vom lucra la dezvoltarea unei infrastructuri complete de încărcare electrică."

De la aspecte tehnice, cum ar fi încărcarea sau recuperarea, până la experiența la volan într-un Audi e-tron - meteoritul oferă o imagine de ansamblu asupra mobilității electrice și a modului în care compania vede un viitor electric. Copiii se vor distra explorând meteoritul și descoperind lumea electrică Audi, însoțiți de un mic robot animat cu numele ADUI.  Totodată, Audi permite potențialilor cumpărători efectuarea unui scurt drive test în automobilul e-tron-ul din meteoritul Forumului MAC, fără programare prealabilă. Un drive test gratuit de o oră poate fi rezervat, în avans, prin intermediul partenerului dumneavoastră Audi.

Pe durata cursurilor pentru lansarea Audi e-tron, meteoritul va fi, de asemenea, utilizat de către organizația internațională de vânzări. Peste 9.500 de angajați ai reprezentanțelor din întreaga lume vor afla fiecare detaliu despre tehnologia și întregul ecosistem Audi e-tron.

 

O altă fațetă a experienței e-tron la aeroportul din München este un spaţiu de tipul "escape room", în zona direct adiacentă myAudi Sphere. Vizitatorii pot afla aici mai multe despre tehnologia noului Audi electric în timp ce se distrează, dezlegând scenarii multiple. Pentru soluţionarea jocurilor, premiul va fi un drive test. Partidele de aventură din myAudi Sphere pot fi rezervate direct la http://www.audietronroom.de/, precum și de pe alte canale digitale Audi, ca de exemplu www.audi.de/e-tron-reservieren.

De asemenea, Audi construiește anul acesta, la aeroportul din München, unul dintre cele mai mari sisteme de încărcare din lume. Vor fi create aici peste 70 de puncte de încărcare în curent alternativ (22 kW) și șase puncte de încărcare în curent continuu (150 kW).