Știri Audi

Servicii de transfer cu flota Audi e-tron pentru Hahnenkamm Race și Campionatul Mondial de Schi Alpin FIS 2019

30.01.2019

·     Audi aniversează cel de-al 17-lea an ca sponsor principal al Cupei Mondiale de Schi Alpin FIS

·     Prima prezență a flotei Audi e-tron la Campionatul Mondial de Schi și la legendarele pârtii Streif

·     Motto-ul Campionatului Mondial de Schi: "inspiră lumea schiului"

 

Audi continuă tradiția parteneriatului său de lungă durată cu FIS, sponsorizând pentru a 45-a oară Campionatul Mondial de Schi Alpin în Åre, Suedia, precum și legendara cursă Hahnenkamm în Kitzbühel, Austria. Audi e-tron este prezent la toate competițiile, astfel: în Kitzbühel în perioada 25-27 ianuarie 2019 și în Åre în perioada 4-17 februarie 2019. Cu ajutorul programului Audi driving experience, schiorii și spectatorii pot experimenta îndeaproape noul model e-tron și marca Audi.

Sezonul 2018/2019 marchează pentru Audi cel de-al 17-lea an ca sponsor oficial al Cupei Mondiale de Schi Alpin FIS. Pe durata competițiilor de schi din acest sezon, toate privirile vor fi ațintite asupra noului Audi e-tron. După deschiderea Cupei Mondiale la Sölden și după turneul Four Hills, Audi e-tron poate fi văzut la cel de-al 45-lea Campionat Mondial de Schi Alpin în Åre, Suedia și la cea de-a 79-a cursă Hahnenkamm în Kitzbühel, Austria.

Însă prezenţa mărcii Audi în Suedia și Austria înseamnă mai mult decât vizibilitatea în sine a mărcii: pentru prima dată, Campionatul Mondial de Schi dispune de un serviciu de transfer asigurat de o flotă de 20 de mașini Audi e-tron. În Kitzbühel, serviciul de transfer a dispus de 75 de autovehicule Audi, dintre care 20 au fost Audi e-tron.  Schiorii si spectatorii şi-au putut face o idee despre noul Audi e-tron printr-o experiență de drive test desfășurată pe teren spectaculos. Ei şi-au putut petrece, astfel, mai plăcut timpul dintre etapele competițiilor.

În Åre, schiorii vor concura pentru titluri de campioni mondiali la discipline ale schiului alpin, ca de exemplu: coborâre, Super-G, slalom, slalom uriaș și combinație alpină, precum și concursuri de echipă. Atleți cunoscuți precum Marcel Hirscher din Austria sau Mikaela Shiffrin din SUA se vor putea bucura atât de transportul confortabil în zonă, prin intermediul flotei e-tron de transferuri, cât și de o binemeritată destindere în zona de relaxare Audi Lounge, după fiecare cursă finală. Câştigătorii vor fi onorați încă o dată în cadrul recepţiei de campioni, găzduită de Marco Büchel, care va avea loc la restaurantul Bombom.

Audi este sponsorul principal al Asociaței Germane de Schi (DSV) de mai bine de 30 de ani, oferind suport tuturor echipelor naționale. Marca premium sponsorizează și alte echipe naționale și activează în calitate de partener şi la alte evenimente sportive de iarnă. Unele echipe se antrenează în mod regulat în Tunelul Aerodinamic Audi din Ingolstadt, participând la sesiuni de condus Audi fie pe zăpadă, fie la centrul de teste Audi din Neuburg, de-a lungul Dunării.

 

 

 

Consumul de combustibil al modelelor menţionate anterior:

 

Audi e-tron:

Consum electric mixt în kWh/100 km: 26,2, 22,5, 40, 24,6, 23,7, 44

Emisii de CO₂ în g/km: 0

(* Valorile depind de dotările alese)

 

* Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ indicate ca intervale de valori variază în funcţie de anvelopele/roţile folosite.

 

Informaţii suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil şi la emisiile de CO₂ oficiale pentru autoturismele noi sunt oferite în "Ghidul cu informaţii referitoare la consumul de combustibil, emisiile de CO₂ şi consumul de energie electrică ale autovehiculelor noi", disponibil gratuit în toate punctele de vânzare ale Uniunii Europene. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany (www.dat.de).