Știri Audi

Audi e-tron, ultima piesă din puzzle: o experiență inedită la aeroportul din München

17.12.2018

Aventură garantată: Noul Audi e-tron este acum piesa centrală a unui joc de strategie special dezvoltat la aeroportul din München. Clienții și terțe părți interesate pot explora într-o manieră distractivă primul Audi complet electric, precum și subiectul mobilității electrice, într-un spațiu de tipul "Escape Room". Noul format de eveniment va fi găzduit în spațiile myAudi Sphere, până la mijlocul lunii martie.

Vizitatorii trebuie să caute indicii în diferite încăperi și să rezolve o serie de sarcini, unele dintre ele referitoare la tehnologia Audi e-tron. Toate se învârt în jurul unui mister legat de un expert care a lucrat la dezvoltarea modelului. Mașina electrică cu oglinzile opționale exterioare virtuale face parte din aventură și constituie un element cheie esențial în soluția finală a puzzle-ului. Pentru a crea un eveniment extrem de "electrizant" pentru toate simțurile, producătorii au îmbogățit jocul cu efecte sonore futuriste și jocuri de lumină fascinante.

Partidele jocului de aventură myAudi Sphere pot fi rezervate online la http://www.audietronroom.de/, precum și de pe alte canale digitale Audi, ca de exemplu www.audi.com/e-tron-room.

În paralel, la Centrul de Instruire Audi, situat în aeroportul din München, se desfășoară pregătirile pentru training-ul internaţional de vânzări pentru lansarea Audi e-tron. Peste 9.500 de persoane din întreaga lume iau parte la experiența Audi e-tron în module statice și dinamice și fac cunoştinţă în detaliu cu tehnologia și cu întregul ecosistem al vehiculului. Participanții vor testa caracteristicile dinamice ale mașinii electrice conducând-o pe o pistă interioară, special concepută pentru evidențierea capacităţilor off-road ale mașinii.

 

Sursa: www.audi-mediacenter.com