Știri Audi

Bram Schot va fi noul Președinte al Consiliului de Administraţie Audi

17.12.2018

·          Numit în funcție la 1 ianuarie 2019

·          Președintele Consiliului de Supraveghere Audi și CEO Volkswagen, Dr. Herbert Diess: "Am pus bazele pentru stabilirea direcției pe care o aborda Audi în viitor."

·          Peter Mosch, Vice-președinte al Consiliului de Supraveghere și Președinte al Consiliului Sindical: "Angajații se așteaptă la un avânt și mai puternic odată cu noile abordări ale companiei."

 

Consiliul de Supraveghere AUDI AG îl numește pe Bram Schot în funcția de Președinte al Consiliului de Administraţie, începând cu 1 ianuarie 2019. Schot se află în funcția de conducere a companiei ca Președinte interimar încă din iunie 2018 și  va continua, provizoriu, să fie responsabil în Consiliul de Administrație şi pentru divizia de Vânzări și Marketing.

"Odată cu numirea unui nou Preşedinte al Consiliului de Administraţie, am pus bazele pentru stabilirea direcției pe care o aborda Audi în viitor. Rezultatele lui Bram Schot au fost deja convingătoare în lunile în care a asigurat interimatul. El continuă demersurile de schimbare culturală în cadrul echipei sale și abordează în mod eficient provocările curente. Beneficiind de susținere și de un mandat puternic, Schot va fi capabil să accelereze procesul de transformare al companiei și va conduce marca celor patru inele către noi reuşite," a declarat Președintele Consiliului de Supraveghere Audi și CEO al Grupului VW, Dr. Herbert Diess. 

Peter Mosch, Vice-președinte al Consiliului de Supraveghere și Președinte al Consiliului Sindical, a afirmat: "Angajații Audi își doresc să vadă transparenţă și claritate în ce privește conducerea companiei. Acesta este motivul pentru care noi, reprezentanții forței de muncă, suntem determinați să ne respectăm angajamentele și îl numim pe Bram Schot în funcția de Preşedinte al Consiliului de Administraţie. De-a lungul perioadei de interimat, el a dovedit deja că poate da un puternic impuls noului început pe care ni l-am dorit și inițiat. Trebuie să continue pe această cale și să conducă Audi înapoi la vârf. La asta se așteaptă angajații."

Bram Schot va deveni Preşedintele Consiliului de Administraţie al AUDI AG, care include Ducati, Lamborghini și Italdesign Giugiaro, precum și marca Audi, începând cu 1 ianuarie 2019. El va deține temporar și rolul de reprezentant în Consiliul de Administraţie pentru divizia de Vânzări și Marketing. În vârstă de 57 de ani, noul Președinte este reprezentantul diviziei de Vânzări și Marketing în Consiliul de Administrație încă din Septembrie 2017. În 19 Iunie 2018, a fost, de asemenea, numit Președinte Interimar al Consiliului de Administraţie.

Născut în Olanda, Bram Schot a ocupat rolul de reprezentant al diviziei de Vânzări și Marketing în Consiliul de Administraţie al Volkswagen Autovehicule Comerciale începând cu 2012. El și-a părăsit rolul de Președinte și CEO al Mercedes-Benz Italia în 2011 pentru a se alătura Grupului Volkswagen, unde a fost inițial responsabil de proiecte strategice în cadrul diviziei de Vânzări a grupului.

 

Susa: www.audi-mediacenter.com