Știri Audi

Audi va expune noi tehnologii I.C.E. (In-Car Entertainment) la CES 2019

17.12.2018

·     Concepte inovatoare pentru in-car entertainment

·     Un nou format de divertisment și cinematograful mobil oferă experiențe pentru toate simțurile

·     Audi e-tron: mobilitatea este sustenabila, personalizată şi inteligentă, încă de azi

 

Entertainment de calitate superioară, pentru toate simțurile La Consumer Electronic Show (CES) din Las Vegas, Audi va transforma interiorul mașinii într-un adevărat parc de distracții. În cadrul CES, marca va prezenta un format complet nou de divertisment on-the-road și o experiență cinematografică inedită în interiorul unui sedan de lux. Ambele concepte reprezintă viitorul tehnologiei in-car entertainment și pot fi testate la cel mai mare târg de electronice și divertisment, CES, între 8 și 11 ianuarie 2019.

La standul de la Las Vegas Convention Center (North Hall, standul 7019), marca premium va demonstra cum o plimbare cu mașina se poate transforma într-o reală experiență de divertisment digital. În viitor, modelele Audi vor fi în mare măsură conectate și, prin urmare, vor oferi premisele necesare pentru un spațiu de divertisment. Datorită condusului autonom, ocupanții vor avea mai mult "timp liber" în mașină în viitor, timp pe care îl vor putea folosi, de exemplu, pentru noua generație de in-car entetainment.

Audi va prezenta în cadrul CES concepte de pionierat pentru a demonstra cum experiența la volan se poate transforma într-o plimbare distractivă. În Las Vegas, marca va prezenta un format de divertisment complet nou, în care călătoria este destinația. Noua tehnologie "Audi Immersive In-Car Entertainment" este responsabilă cu distracția în timp ce mașina staționează. Permite ocupanților să se bucure de filme de succes de la Hollywood sau de conținut furnizat de serviciile de streaming. Bine ați venit în noua generație a cinema-ului drive-in!

Audi este un expozant activ la Consumer Electronics Show din Las Vegas, încă din anul 2011. Este cel mai important târg de electronice, fiind considerat un eveniment-cheie în identificarea trendurilor și promovarea invențiilor din toată lumea. În 2019 sunt așteptați în jur de 4.000 de expozanți și aproximativ 170.000 de vizitatori.