Știri Audi

“What's up, Audi?” – emisiune nouă pe YouTube, cu ştiri, istorii şi poveşti

04.12.2018

·     Informaţii pe teme de actualitate cu şi despre marca auto cu patru inele - pentru jurnalişti, influenceri şi fani

·     Format compact pentru social media, episod nou din două în două săptămâni

 

Echipa de comunicare Audi îşi intensifică şi mai mult dialogul cu jurnaliştii, influencerii şi fanii mărcii, folosind în acest scop canalul său Audi de pe YouTube. Din două în două săptămâni, vedeta YouTube Misha Charoudin şi Connie Böhm, de la departamentul Audi Communications vor prezenta modele noi, subiecte actuale cu şi despre companie şi vor avea invitaţi interesanţi în cadrul emisiunii "What's up, Audi?"

Drive teste cu prototipul Audi e-tron în deşertul african. Prezentări de modele, de la Audi A1, la R8. Informaţii de la cursele Formula E şi DTM. Imagini şi informaţii din culisele departamentelor de Dezvoltare, Design şi Producţie: "What's up, Audi?" vă prezintă tot ce se întâmplă la marca auto cu patru inele.

"Jurnaliştii, influencerii, fanii mărcii, toţi îşi caută în ziua de azi informaţiile on-line. Răspunsul nostru la acest trend se numeşte 'What's up Audi?' De asemenea, ne dorim să surprindem cu gazdele noastre, cu studioul nostru, dar şi cu modul de prezentare a subiectelor," a explicat Wolfgang Rother, reprezentantul Audi Communications.

 

Pentru detalii, vizitaţi:

Episodul 1: https://www.youtube.com/watch?v=EphbBsBosW0

Episodul 2: https://www.youtube.com/watch?v=0r1jYsnQpZg

Episodul 3: https://youtu.be/Ne5JMquPKqE

Episodul 4: https://youtu.be/RkZ6P2aNVmk