Știri Audi

Audi creează primul său conceptcar pentru un film de animaţie hollywoodian

03.11.2018

·              Audi RSQ e-tron devine protagonistul pe patru roţi al filmului "Spies in Disguise" produs de Twentieth Century Fox 

·              Conceptcar-ul virtual RSQ e-tron este un automobil premium electric complet automatizat

·              În 2019, Audi va produce Sky animaţiile pentru filmul "Spies in Disguise" în colaborare cu Studiourile Blue

 

Audi dezvoltă un conceptcar futurist pentru marile ecrane: Audi RSQ e-tron. Este un automobil imaginar, creat special pentru filmul de animaţie "Spies in Disguise" produs de Twentieth Century Fox. Modelul electric creat de Audi Design în colaborare cu Studiourile Blue Sky Studios îmbină condusul autonom cu inteligenţa artificială şi cu o tehnologie specială de transformare. După cum este exemplificat în trailerul apărut în 1 noiembrie, RSQ e-tron va fi condus de super-spionul Lance Sterling, care îşi împrumută vocea de la Will Smith. Filmul de animație va fi lansat în cinematografe în septembrie 2019. Trailer: Fox.co/SpiesInDisguiseTrailer

Vitezometru sub forma unei holograme, mobilitate electrică şi tehnologie complet automatizată de conducere: conceptcar-ul cu două locuri întruchipează limbajul de design vizionar al mărcii. În film, super-agentul Lance Sterling are nevoie de un supercar pe măsura abilităţilor sale: astfel, alături de modul de condus autonom şi de alte sisteme de asistenţă Audi, conceptcar-ul dispune şi de funcții speciale pentru agenţii secreți. 

"Audi foloseşte proiectarea digitală atât pentru modelele de serie, cât şi pentru cele de ficţiune," explică Frank Rimili, cel care conduce divizia Exterior Design Studio 3 din cadrul AUDI AG. "Noi combinăm tehnicile digitale de vizualizare de ultimă oră cu precizia manuală. Astfel putem implementa ideile futuriste de design cu detalii extrem de fine în dezvoltarea automobilelor virtuale, precum RSQ e-tron."

Audi RSQ e-tron are şi rolul de a crea awareness pentru automobilele pur electrice e-tron ale mărcii Audi: "Un film de spionaj cu tehnologii ale viitorului care pot salva lumea i se potriveşte perfect mărcii Audi" afirmă Giovanni Perosino, Vicepreşedintele AUDI AG responsabil pentru Marketing. "La fel ca pentru marca noastră, elementele-cheie ale poveştii sunt distracţia, inovaţia şi performanţele ridicate." 

"Audi şi Fox au colaborat excelent de-a lungul anilor şi suntem extrem de încântaţi să ne dezvoltăm relațiile, introducând Audi pentru prima dată în lumea filmelor de animaţie. Acest proiect reprezintă ocazia perfectă pentru a aduce tehnologia Audi e-tron în lumina refectoarelor, automobilul potrivindu-se de minune spionului nostru cutezător, Lance Sterling," a explicat Erin Williams, Vicepreşedintele Twentieth Century Fox Film, responsabil pentru parteneriatele de marketing.

În 2019, Audi va colabora cu Twentieth Century Fox şi cu Studiourile Blue Sky pentru a produce animaţiile cu Lance Sterling şi cu omul de ştiinţă Walter Beckett, căruia îi dă glas actorul Tom Holland. 

 

DESPRE SPIES IN DISGUISE

Super-spionul Lance Sterling (Will Smith) şi omul de ştiinţă Walter Beckett (Tom Holland) au caractere aproape perfect opuse. Lance este blând, suav şi mereu bine-dispus. Walter … nu este deloc aşa. Dar Walter îşi compensează lipsa abilităţilor de relaţionare cu ceilalţi prin ingeniozitate şi inventivitate, creând gadget-uri uluitoare, pe care Lance le foloseşte în misiunile sale spectaculoase. Dar când evenimentele iau o turnură neaşteptată, Walter şi Lance trebuie brusc să se bizuie unul pe celălalt, într-un mod inedit. Dar dacă acest vechi cuplu nu reuşeşte să lucreze în echipă, întreaga planetă va fi în pericol. SPIES IN DISGUISE este o comedie animată, ce se desfăşoară în universul ultra-dinamic al spionajului internaţional.

 

DESPRE TWENTIETH CENTURY FOX FILMS

Fiind unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de film, Twentieth Century Fox Film produce, achiziţionează şi distribuie filme de cinema în întreaga lume. Aceste filme sunt produse sau achiziţionate de următoarele divizii ale Twentieth Century Fox Film: Twentieth Century Fox, Fox 2000 Pictures, Fox Searchlight Pictures, Twentieth Century Fox Animation şi Fox Family.