Știri Audi

Audi a găzduit un spectacol de lumini cu drone Intel pentru lansarea modelului Audi e-tron

20.09.2018

·             Trei spectacole aeriene, cu 850 de drone Intel® au reprezentat primul eveniment Intel combinat, cu spectacole cu drone la interior şi exterior

·             La exterior, dronele Intel® Shooting Star™ au desenat embleme Audi şi e-tron luminoase pe skyline-ul din San Francisco

·             La interior, mini-dronele Intel® Shooting Star™ au marcat dezvelirea modelului e-tron, cu un show spectaculos de lumini

 

Intel a realizat primul său spectacol de lumini cu drone, la care a combinat show-uri de lumini la interior şi la exterior, în colaborare cu Audi, pentru lansarea în premieră mondială a SUV-ului său electric: Audi e-tron.

În timpul evenimentului, care a avut loc luni, 17 septembrie, în total 850 de drone Intel® au jucat un rol esenţial în experienţa multimedia cu care au fost întâmpinaţi cei 1.600 de invitaţi din întreaga lume, în timp ce se deplasau pe apă, spre pavilionul istoric Craneway din Richmond, pentru a participa la dezvelirea noului e-tron. 300 de drone Intel au iluminat golful  San Francisco, animând clădirea şi împrejurimile. Astfel,  venind cu barca, invitaţii au fost întâmpinați de o imensă emblemă Audi, formată din patru inele, create ca prin magie de drone, chiar deasupra invitaţilor.

După ce invitaţi au intrat în pavilionul Craneway, ei au fost încântaţi de 550 de drone Intel, care au creat show-uri de lumină la interior şi exterior. Dronele Intel, concepute special pentru divertisment, au pictat pe cer, deasupra golfului, emblema e-tron pentru a marca momentul prezentării noii inovaţii Audi.

 

Aici puteţi vedea materialul video de la show-ul de lumină: http://media.audiusa.com/gallery/videos/4658.

 

Filmul premierei mondiale este disponibil la: https://www.audi-mediacenter.com/de/audimediatv/video/die-weltpremiere-des-audi-e-tron-highlights-4292.

 

 

-  Notă -

 

Mini-drona Intel® Shooting Star™ nu este încă omologată conform Federal Communications Commission. Acest dispozitiv nu poate fi şi nu va fi oferit spre vânzare sau închiriere înainte de obținerea omologării. 

Intel şi Intel Shooting Star sunt mărci înregistrate ale Intel Corporation sau ale subsidiarelor sale din SUA şi/sau alte ţări.  Detalii găsiţi la www.intel.com/lightshows.