Știri Audi

Cupa Mondială Audi quattro Cup: au fost dezvăluiți câștigătorii turneului național de golf pentru amatori

04.09.2018

·     Echipele din Bensheim și Laineck-Bayreuth/Salzgitter au fost victorioase în finala Germaniei

·     Audi înmânează trofeele la resortul de golf Berlin Scharmützelsee

·     Finala mondială va avea loc la sfârșitul lunii septembrie, în Kitzbühel, Austria

 

Audi quattro Cup este cel mai mare turneu de golf pentru amatori din lume. Cei mai buni jucători amatori de golf din Germania concurează în finala națională desfășurată la resortul de golf Berlin Scharmützelsee, unde perechile Gudrun și Claus Molitor (GC Bensheim) și Ridvan Abay (GC Laineck-Bayreuth) / Peter Hünnighausen (GC Salzgitter) s-au clasat înaintea celorlalți 216 participanți. Astfel şi-au asigurat mult-râvnitele bilete la finala mondială, care va avea loc la Kitzbühel, Austria, în perioada 23-27 septembrie.

Audi quattro Cup a ajuns deja în cel de-al 28-lea an. În perioada 1 mai - 19 august a acestui an, au avut loc pe teritoriul Germaniei 112 turnee de calificare. După ce au primit invitații din partea partenerilor Audi, în jur de 11.000 de jucători amatori de golf au concurat în echipe de câte 2 persoane pentru râvnitele poziții la finala Germaniei.

Runda finală s-a ținut la Arnold Palmer Golf Course din Scharmützelsee, de lângă Berlin. Ambele echipe câștigătoare vor lua parte la finala Cupei Mondiale Audi quattro Cup, care va avea loc între 23-27 septembrie, la Clubul de golf Schwarzsee-Reith, de lângă Kitzbühel. Participanții la turneu s-au întrecut și pentru un Audi S5 Cabrio - premiul pentru nimerirea țintei de la a 11-a lovitură. Niciun jucător nu a reușit să treacă acest test, așa că premiul a rămas nerevendicat.

Alături de pajiști și lovituri, gazda Audi a organizat o mare varietate de evenimente. Participanții și invitații au putut urmări demonstrații de golf, noi tehnologii Audi prin intermediul realității virtuale și o selecție a celor mai recente modele premium ale producătorului de automobile. Marca a oferit și un curs de golf pentru începători și le-a oferit invitaților șansa de a-și testa competențele de navigație pe lacul Scharmützelsee, cu navigatorii de top, Jasper Wagner și Kevin Reisenauer.

Printre invitații speciali ai finalei germane a Cupei Audi quattro Cup se numără și pilotul de curse Tom Kristensen și schiorul Bene Mayr. Ei i s-au alăturat lui Jason Lusty, responsabilul pentru Marketing al

Audi AG din Germania la înmânarea premiilor și au profitat de ocazie pentru a-și etala priceperea de a juca golf.

 

 

 

 

Consumul de combustibil al modelelor menţionate anterior:

 Audi S5 Cabriolet

Consum combustibil mixt în l/100 km: 7,8 - 7,7*; emisii CO2 mixte în g/km: 177 - 175*

 

 

* Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ indicate ca plaje de valori variază în funcţie de motor/transmisie/anvelope/roţi.

 

Informaţii suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil şi la emisiile de CO₂ oficiale pentru autoturisme noi sunt oferite în "Ghidul cu informaţii referitoare la consumul de combustibil, emisiile de CO₂ şi consumul de energie electrică ale autovehiculelor noi", disponibil gratuit în toate punctele de vânzare ale Uniunii Europene. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany (www.dat.de).