Știri Audi

AUDI și SPURS: un parteneriat câștigător Marca cu patru inele se alătură cluburilor din Premier League

03.09.2018

Tottenham Hotspur a anunțat joi, 16 august 2018, încheierea unui acord exclusiv, pe o perioadă de 4 ani, prin care Audi devine partenerul auto oficial al Premier League.

Marca premium de automobile este sinonimă cu progresismul în design și tehnologie, după cum spune și motto-ul mărcii: Vorsprung durch Technik - Progres prin tehnologie. Această ideologie se aliniază perfect viziunii pozitive și inovatoare a clubului de fotbal Tottenham Hotspur, Audere est Facere - A îndrăzni înseamnă a face.

Audi își va vedea faimoasa siglă cu patru inele afişată digital, inclusiv pe sisteme de promovare cu LED, pe ecrane mari și în rețeaua internă de televiziune din cadrul noului stadion al Clubului, precum și pe canalele media digitale.

Tottenham Hotspur a devenit una dintre cele mai inovatoare echipe de fotbal din Europa, sub conducerea lui Mauricio Pochettino și va fi o parte importantă a Premier League și a Ligii Campionilor în sezonul 2018-2019. Între timp, Audi continuă ofensiva modelelor, lansând o multitudine de mașini frumoase, printre care luxosul SUV, Q8 și modelul e-tron, primul său model complet electric. Pentru a marca începutul parteneriatului, jucătorilor li s-a oferit o avanpremieră specială a modelului Q8 la Centrul de formare al Tottenham Hotspur, în Enfield, înaintea lansării oficiale în Marea Britanie.

Marca Audi are o istorie îndelungată în fotbal, de care este foarte mândră. Tottenham Hotspur este cel mai recent nume cu faimă mondială care se alătură portofoliului partenerilor de fotbal ai Audi, listă care îi include și pe campionii germani Bayern München, campionii spanioli din Barcelona și campionii europeni Real Madrid.

De asemenea, Audi organizează Audi Cup și Audi Summer Tour - turnee importante din pre-sezon, care se organizează pe tot globul de către unele dintre cele mai mari cluburi la nivel mondial.

Fran Jones, directorul diviziei de parteneriate a Tottenham Hotspur, declară: "Audi este o marcă premium și suntem, așadar, încântați sa ne alăturăm altor cluburi partenere de renume. Așteptăm cu nerăbdare să îi primim pe cei de la Audi și să le oferim posibilitatea de a-și valorifica produsele în cadrul Clubului".

Andrew Doyle,  Directorul  Audi  UK,  declară:  "Parteneriatul alătură două mărci inovatoare: Audi și Spurs. Legendarul căpitan al Clubului, Danny Blanchflower, rostea celebrul citat "acționăm cu stil", care, alături de angajamentul pentru calitate, ne călăuzește în tot ceea ce facem. Principiile noastre comune de design frumos și cele mai avansate tehnologii continuă să consolideze convingerea noastră că Audi și Spurs vor forma "căsătoria" perfectă".

Faceţi click aici pentru a-i însoţi pe Mauricio Pochettino, antrenorul Tottenham Hotspur și Jesús Pérez, antrenorul secund, în timp ce se îndreaptă spre Centrul de antrenament, Hotspur Way, într-un Audi A7.