Știri Audi

Premii importante pentru Audi

23.08.2018

Ingolstadt, 23 august 2018

Raportul J. D. Power 2018: Audi Q5 are cei mai mulţumiţi şoferi

Studiile anuale asupra satisfacţiei clienţilor, realizate de institutul internaţional de cercetare de piaţă, J.D. Power (în Germania încă din 2002), sunt extrem de respectate în sectorul auto. Audi Q5 a ocupat locul întâi la categoria SUV-urilor compacte în cadrul Vehicle Dependability Study (studiul privind fiabilitatea autovehiculelor), cel mai mare sondaj realizat în Germania în domeniul auto.

Echipa J.D. Power a evaluat astfel în total 66 de game de modele auto. Circa 15.000 de persoane care şi-au condus automobilul timp de circa patru ani au fost intervievate on-line cu privire la experienţele lor prin prisma a trei categorii: calitate/fiabilitate, atractivitate şi costurile de utilizare. Toate aceste evaluări au fost incluse într-un clasament care a relevat câştigătorul: marca având cea mai redusă frecvenţă a problemelor. Ceremonia de acordare a premiilor a avut loc la Köln, la mijlocul lunii iulie. (iulie 2018)

Studiile J.D. Power SSI şi CSI: victorie dublă pentru Audi în China

Audi a repurtat rezultate excelente la studiile J. D. Power şi în China. Pentru a şasea oară consecutiv, marca a obţinut cel mai ridicat scor la studiul de satisfacţie a clienţilor din China (Sales Satisfaction Index - SSI - studiu asupra experienţei la achiziţie), dar şi la studiul privind serviciile pentru clienţii din China (Customer Service Index - CSI).

La prelevarea datelor pentru studiul SSI, J.D. Power Asia Pacific a  intervievat peste 24.600 de proprietari de automobile care şi-au achiziţionat maşina între mai 2017 şi martie 2018, în 71 de oraşe din China. La acest studiu, Audi a obţinut 703 din 1.000 de puncte posibile. Studiul CSI, care a inclus 61 de mărci, a fost realizat în baza chestionării a 46.400 de proprietari de automobile din China care au cumpărat între anii 2013 şi 2017. La acest studiu, Audi a obţinut 774 din 1.000 de puncte.

(iulie 2018)

Auto Plus": cinci premii pentru calitate

Audi este liderul între mărcile de autoturisme în privinţa calităţii, conform experţilor revistei auto franceze, "Auto Plus". Pentru analiza de anvergură, publicată la începutul lunii august, juriul a evaluat 163 de modele încadrate în 9 categorii. Marca Audi a fost reprezentată în şapte categorii şi a câştigat cinci dintre acestea, cu A3, A4, Q2, Q3 şi Q5.

Experţii în calitate s-au concentrat asupra a trei aspecte principale: la caroserie şi şasiu, juraţii au pus accent pe protecţia de sub maşină, structura caroseriei şi montajul componentelor, precum şi pe modul de instalare a portierelor şi capotelor. La finisajele exteriorului, atenţia a fost concentrată asupra grosimii şi uniformităţii vopselei şi calităţii izolaţiilor. Iar în ceea ce priveşte calitatea interiorului, importante au fost materialele, precizia potrivirii şi funcţiile de operare.

(august 2018)

  

 

 

Informaţii suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil şi la emisiile de CO₂ oficiale pentru autoturisme noi sunt oferite în "Ghidul cu informaţii referitoare la consumul de combustibil, emisiile de CO₂ şi consumul de energie electrică ale autovehiculelor noi", disponibil gratuit în toate punctele de vânzare ale Uniunii Europene.