Știri Audi

Audi Twin Cup 2018: cupa campionatului mondial de service Audi merge în Franţa

04.08.2018

Saalfelden/Ingolstadt, 30 iulie 2018 - Expertiza tehnică întâlneşte orientarea spre client: tehnicienii şi consilierii de service ai mărcii Audi şi-au demonstrat abilităţile în cadrul competiţiei Audi Twin Cup. Finala internaţională organizată în 26 şi 27 iulie a fost câştigată de echipa Franţei. 

La concursurile naţionale au participat aproape 2.500 de tehnicieni ai distribuitorilor Audi din 34 de ţări. 67 dintre aceste echipe s-au calificat la finala internaţională din Saalfelden, Austria. Anul acest au participat în premieră echipele din Polonia, Norvegia şi Ungaria. În cadrul evenimentului de două zile, participanţii şi-au demonstrat abilităţile în domeniul consilierii, precum şi expertiza lor tehnică în situaţii caracteristice interacţiunii cu clientul, de la verificarea standard la predarea unui automobil în service, la diagnoza pentru defecte ascunse şi efectuarea de reparaţii conform specificaţiilor producătorului.

La temele teoretice şi practice privind modelul Audi SQ7, organizatorii s-au concentrat în mod deosebit asupra orientării spre client. Echipele au demonstrat în cadrul unor exerciţii practice cum anume aplică ei noile procese flexibile de service pentru a acorda suport personalizat clienţilor. Verificarea tehnică şi identificarea ghidată a defecţiunilor pentru dotări precum camera video de 360 de grade le-au pus, de asemenea, la încercare abilităţile şi precizia.

Competiţia Audi Twin Cup a fost organizată în anul 2018 pentru a 14-a oară. Alături de echipa din Franţa, şi ocupanţii locului doi, membrii echipei din Elveţia au prezentat cunoştinţe şi abilităţi excelente. Tehnicienii şi consilierii de service din SUA au urcat pe podium pe locul trei.