Știri Audi

Audi PB 18 e-tron: premiera mondială a showcar-ului va avea loc la Pebble Beach Car Week

03.08.2018

·       Dezvăluirea modelului se va face pe data de 23 august 2018, pe pista de curse Laguna Seca

·       Studiu de design al automobilului purist al viitorului

·       Emoțiile înlocuiesc emisiile: propulsie electrică de mare putere

 

Ingolstadt, 2 august 2018 - Audi va dezvălui în premieră, la Pebble Beach Car Week 2018 din California, un prototip de supercar cu propulsie electrică. Evenimentul Pebble Beach Car Week, are loc anual în luna august în, dar şi în jurul oraşului de coastă Montereyheld din California şi este considerat a fi cel mai important forum din lume pentru pasionaţii de automobile excepţionale. Interesul nu este limitat la automobilele retro, ci include şi studii de design avangardiste şi tehnologii vizionare.

Iniţialele PB din denumirea automobilului prezentat în premieră, Audi PB18 e-tron, provine de la locul de desfășurare a evenimentului, respectiv Pebble Beach. În denumirea modelului este inclus și anul lansării. Denumirea aminteşte totodată de câștigătorul cursei de la LeMans, modelul Audi R18 e-tron, a cărui tehnologie a inspirat soluţiile pentru diferite detalii. Designul modelului Audi PB 18 e-tron a fost dezvoltat la noul Malibu Design Loft.

Audi PB18 e-tron va fi dezvăluit pe data de 23 august 2018, la ora 17:00, pe pista de curse Laguna Seca. Pe data de 24 august, între orele 08:00-16:00, conceptcar-ul va fi inclus în cadrul legendarei prezentări de automobile, "The Quail". Audi va mai prezenta apoi prototipul la Laguna Seca pe data de 25 august, între orele 8:30-18:00. Ultima prezentare a maşinii va avea loc duminică, 26 august, la Concours d'Elegance din Pebble Beach. În paralel cu premiera showcar-ului, Audi va prezenta și numeroase automobile retro. precum și automobile sport.