Știri Audi

FC Ingolstadt 04 – Team building la Audi driving experience center

27.07.2018

·     Echipa de profesionişti, echipa de feminin şi echipa de sub 21 de ani s-au întâlni pentru un antrenament exclusiv

·     Căpitanul FCI, Matip: "Un mod excelent de a combina distracţia cu concentrarea"

·     Membri noi la clubul Bundesliga

 

Neuburg/Ingolstadt, 25 iulie 2018 - Divizia de fotbal a FC Ingolstadt 04 a vizitat Audi driving experience center din Neuburg. Jucătorii profesionişti din Bundesliga au participat împreună cu echipa de feminin şi echipa de sub 21 de ani la un training exclusiv. În eveniment a fost inclusă testarea unui Audi R8 pe ruta de manevrabilitate.

Făcând o pauză de la pregătirile pentru următorul sezon 2018/19 al diviziei 2, jucătorii profesionişti de fotbal ai FC Ingolstadt 04 (supranumiţi "Die Schanzer"), împreună cu jucătoarele echipei de feminin şi jucătorii U21 s-au întâlnit pentru un team-building la Audi driving experience center din Neuburg. "Fiind sponsori îndelungaţi ai FC Ingolstadt 04, suntem foarte interesaţi ca jucătorii să aibă cunoştinţe avansate în domeniul siguranţei traficului şi să ştie cum să reacţioneze în diferite situaţii de condus," a explicat Martin Wagener, Directul Departamentului Juridic al AUDI AG.

Deschizătorul de drum al echipei de profesionişti a fost Marvin Matip, cel care, cu experienţa sa de opt ani, este jucătorul cel mai vechi al echipei conduse de Stefan Leitl. După ce au fost împărţiţi în patru grupe, fotbaliştii s-au confruntat pe rând cu diferite situaţii de condus. Alături de antrenamentele de pe ruta de manevrabilitate cu Audi R8 , jucătorii FC Ingolstadt au mai putut să-şi testeze abilităţile în domeniul siguranţei, cu Audi S5 Sportback în zona de condus dinamic, în ture de taxi pe parcursul off-road, cu modelele Audi Q, dar şi cu simulatorul pentru operațiuni de salvare.

"Este un mod excelent pentru noi de a afla cum să apreciem şi să tratăm situaţiile critice pe şosea," a explicat căpitanul FCI, Matip. "Am avut astfel ocazia să îmbinăm distracţia cu concentrarea, dar evenimentul ne-a apropiat totodată mai mult, ca echipă, consolidându-ne spiritul de echipă în această perioadă de pregătiri pentru sezonul următor." În club au apărut mai mulţi jucători noi, inclusiv austriecii Konstantin Kerschbaumer şi Thorsten Röcher, precum şi brazilianul Lucas Galvao, care, de asemenea, s-a mutat din Austria la Ingolstadt. Şi atacantul Charlie Benschop joacă în premieră  pentru FCI.

Toate situaţiile diferite de condus impun un nivel ridicat de concentrare. Aceasta a constituit o provocare mai ales pentru cei mai tineri, precum Ady Diawusie, Benedikt Gimber sau Osayamen Osawe. La final însă, toţi participanţii au încheiat antrenamentul cu brio, fiecare plecând acasă, spre Ingolstadt cu certificatul de absolvire. Sezonul profesioniştilor din divizia 2 a Bundesliga va începe în 4 august 2018, cu un meci în deplasare, cu SSV Jahn Regensburg. Apoi, în 10 august, echipa condusă de Stefan Leitl va juca primul joc de acasă al sezonului 2018/19, găzduindu-i pe cei de la SpVgg Greuther Fürth pe terenul lor din Audi Sportpark.