Știri Audi

Audi A4 Sedan şi Audi A4 Avant: actualizări pentru două dintre cele mai apreciate modelede de către clienţi

03.07.2018

·     Un design remarcabil în faţă şi în spate

·     Pachet de dotări ultra-dinamic, "S line competition"

 

București, 27 iunie 2018 - Modelele Audi premium de talie medie devin şi mai atractive. Modelele de serie 2019 A4 Sedan şi A4 Avant vor primi bare de protecţie cu design nou, care, alături de noua estetică a jantelor, accentuează caracterul sportiv. Linia de echipare "S line competition", de asemenea nouă, adaugă şi alte dotări speciale dinamice.

În noul an de fabricaţie, Audi A4 se evidenţiază printr-o structură frontală mult mai impunătoare, începând de la  design și continuând cu accentele sport. Contururile pentagonale, pline de forţă, încadrează prizele de aer de la exterior, iar banda cu aspect de aluminiu structurează interiorul. Pachetul S line pentru exterior include noi bare de protecţie cu aspect şi mai sportiv. Designul triunghiular pronunţat face ca mașinile să iasă și mai mult în evidenţă. Un element în forma literei U separă secţiunea exterioară de cea interioară, aceasta din urmă fiind acoperită cu o grilă cu model de fagure. Deschiderile separate ale prizelor de aer direcţionează o parte a fluxului de aer sub aripi, unde aerul trece pe lângă roţi.

Liniile de echipare pot fi diferenţiate şi în funcţie de grila Singleframe, specifică mărcii. La pachetul de echipare S line pentru exterior, grila are acum lamele cu design tridimensional. Partea inferioară a secţiunii exterioare se încheie cu un spoiler tăios, iar bara din spate vine cu un nou look inclus în dotarea standard. Două terminaţii late, trapezoidale ale sistemului de evacuare înlocuiesc terminaţiile anterior rotunde. Zona difuzorului, situată între terminaţiile de evacuare, este acum mai îngustă. Au fost redesenate şi jantele, disponibile cu dimensiuni între 16 şi 19 inchi.

Pachetul de dotare S line competition este oferit în premieră pentru gama de modele A4. Echiparea aceasta include dotări numeroase și exclusive: spoilerul tăios de la bara de protecţie din faţă şi protecţia împotriva pietrelor de culoare argintiu selenit, eleronul RS pentru A4 Avant, dar şi noua culoare exterioară albastru Turbo. Emblema cu patru inele din partea inferioară a portierelor din spate este argintie sau neagră, în funcţie de culoarea caroseriei. Pachetul acesta de dotări oferă clienţilor dotări tehnice sportive, precum jantele Audi Sport de 19 inchi, etriere roşii, suspensii sport şi faruri LED.

La interior, pachetul S line competition este similar cu interiorul pachetului S line black, la care se adaugă inserţiile decorative de carbon RS, volanul multifuncțional cu trei spiţe şi scaunele sport, acoperite parţial cu piele neagră. Ca alternativă, clienţii pot alege şi scaunele sport S, cu finisaje în numeroase culori, printre care și roşu magma.