Știri Audi

Film de scurt metraj: Audi salută femeile din Arabia Saudită, odată cu poziționarea acestora la volan

02.07.2018

Începe o nouă eră pentru femeile din Arabia Saudită: de acum înainte, și acestea pot obține permisul de conducere și pot conduce un autovehicul. Audi a dedicat un film propriu de scurt metraj noului grup de clienți de sex feminin și îl va prezenta pe canalele sale media sociale.

Filmul este un omagiu de 75 de secunde adus libertății recent câștigate: Camera urmărește un tânăr cuplu arab. În timp ce bărbatul încă mai ține deschisă ușa din față a casei lor pentru soția sa, odată ajunși la mașină, rolurile se inversează brusc. Femeia deschide ușa pasagerului pentru soțul ei și apoi se așează încrezătoare la volan.

Titlul noului videoclip pentru rețelele media sociale de la Audi este următorul: "A sosit momentul să deschidem noi uși".

" Utilizăm elementul constând în deschiderea ușii ca pe o metaforă pentru accesul către lume a firmei Audi și pentru noua independență a femeilor", afirmă Giovanni Perosino, Director Comunicații Marketing în cadrul AUDI AG.

Firma Audi este nerăbdătoare să primească clienții noi și preferințele lor în momentul achiziționării unui autovheicul. Compania a experimentat până acum cea mai mare cerere în Orientul Mijlociu pe segmentele C și D. Noul Audi A8 va fi disponibil și în Arabia Saudită în a doua jumătate a anului 2018 și va completa segmentul de vârf al mărcii premium.

La realizarea filmului, Audi a colaborat cu experți din Orientul Mijlociu. Filmul va fi prezentat pe canalele media sociale ale companiei în timpul ultimului meci al echipei din Arabia Saudită din cadrul Cupei Mondiale pe data de 25 iunie 2018.

Link către materialul video de pe canalele media sociale: https://youtu.be/JHJQm0hCZy0