Știri Audi

Audi connect include acum Amazon Music şi un serviciu special de ştiri de la Campionatul Mondial de Fotbal

08.06.2018

·     Integrare optimă a serviciului Amazon Music în sistemul Audi MMI

·     Mereu la curent cu cele mai proaspete noutăți de la Campionatul Mondial de Fotbal 2018, datorită serviciului special oferit de Audi connect

 

Ingolstadt, 8 iunie 2018 - Şoferii Audi pot utiliza acum şi Amazon Music pentru a-şi asculta artiştii favoriţi la bordul maşinii. Serviciul de streaming este o nouă extensie a serviciilor Audi connect. Audi continuă astfel să-şi digitalizeze în tot mai mare măsură automobilele, punând accent pe optimizarea experienţei clientului. La fel ca la Campionatul European de Fotbal din 2016, Audi oferă şi acum clienţilor un serviciu special de informare pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018, astfel încât aceştia să poată fi informaţi chiar şi atunci când se află în maşină.

Ascultaţi muzica dumneavoastră preferată în streaming, în timp ce conduceţi, prin intermediul Amazon Music
Amazon Music este un serviciu de streaming care oferă până la 50 de milioane de melodii, plus diferite transmisii în direct, precum meciuri de fotbal sau alte evenimente sportive. Audi a integrat complet acest serviciu în sistemele de infotainment ale automobilelor sale, pentru a facilita utilizarea. De exemplu, şoferii pot utiliza introducerea de text scris de mână pentru a căuta după melodii sau artişti, lista rezultatelor fiind afişată imediat ce sunt introduse primele litere.

Pentru a putea utiliza Amazon Music în automobil, pe smartphone trebuie să fie instalată cea mai nouă versiune a aplicaţiei myAudi. A doua condiţie este integrarea unui card SIM cu opţiune de date în automobil. Acesta poate fi un card SIM Audi connect instalat permanent în automobil sau card-ul SIM al utilizatorului. Funcţia de streaming on-line utilizează pachete de date pe care clienţii le pot comanda pentru SIM-ul lor Audi connect. Astfel, ei trebuie doar să-şi conecteze smartphone-ul prin WiFi  la sistemul de infotainment. Datorită conexiunii WiFi, serviciul de streaming asigură o calitate excelentă a sunetului.

Gama de servicii disponibile depinde de contul pe care clientul îl are la Amazon Music. Amazon Music poate fi integrat în toate automobilele Audi cu sistem de infotainment MIB 2 sau MIB 2+. Audi oferă serviciul în prezent în Germania, SUA, Marea Britanie, Franţa, Spania şi Italia. Detalii despre SIM-ul Audi connect găsiţi la www.myaudi.com. 

Serviciu special pentru Campionatul Mondial de Fotbal: 2018 World Cup Ticker
Suplimentar faţă de serviciul Amazon Music, Audi oferă încă o funcţie specială nouă, destinată microbiştilor: în timpul Campionatul Mondial, care va avea loc în iunie şi iulie în Rusia, Audi oferă în Europa serviciul "2018 World Cup Ticker". Acest serviciu temporar de informare, oferit în format similar de către Audi şi în timpul Campionatul European din 2016, ţine clienţii la curent cu privire la noutăţile despre echipe, programarea meciurilor, scorurile actuale, rezultate şi clasamente. Astfel şoferii vor fi informaţi chiar şi atunci când se află la drum. "2018 World Cup Ticker" face parte din gama de servicii connect a tuturor modelelor Audi echipate cu un sistem MMI de infotainment cu pregătire pentru internet 3G+, MIB 1 sau MIB 2. Pentru utilizare, este nevoie de o conexiune de date activă.