Știri Audi

Audi în Formula E: prin orașul iubirii cu putere electrică

27.04.2018

Formula E continuă turul prin Europa. Sâmbătă, 28 aprilie, Echipa Audi Sport ABT Schaeffler va opri în Paris. În cursa care va înconjura Domul Invalizilor, Daniel Abt și Lucas di Grassi intenționează să obțină rezultate puternice în continuare. Futuristul Audi e-tron Vision Gran Turismo va fi din nou parte din program. Folosit ca taxi de curse, acesta a entuziasmat deja fanii și invitații de la Roma.

Motorsport în inima orașului - nicio altă locație nu acompaniază acest motto mai bine decât Parisul. Circuitul de 1,92 de kilometri trece pe lângă numeroase cafenele și restaurante și înconjoară spectaculosul Dom al Invalizilor. Din garaje, echipele au o priveliște clară asupra Turnului Eiffel. "Pentru mine, Parisul este una dintre cele mai frumoase locații și o încântare pentru noi, piloții," mărturisește Lucas di Grassi.

Se va pune accentul în mod special pe calificări. Recent, Daniel Abt și Lucas di Grassi au concurat puternic, iar în Paris și-au propus să înceapă cursa dintr-o poziție mai bună. "Am demonstrat în diferite ocazii că suntem capabili să ne păstrăm calmul în curse chiar și în situații dificile și să mergem înainte. Acum mai trebuie să îmbunătățim performanțele pentru o mai bună poziție de plecare," spune Daniel Abt, cel care a câștigat pentru prima dată la Formula E în Mexic în martie.

Runda a opta din sezonul de Formula E 2017/2018 va începe sâmbătă la 4 PM, ora locală. Cursa va fi transmisă pe 70 de canale, iar o listă întreagă cu acestea este disponibilă aici: www.fiaformulae.com.