Știri Audi

Prototipurile Audi e-tron sunt testate în Geneva

05.03.2018

 

  • Teste pe șosea între 5 și 6 martie în traficul din Geneva
  • Banda de camuflaj care maschează prototipurile este creată de Audi Design
  • Traseul și fotografiile pe www.e-tron.audi

 

Ingolstadt/Geneva, 5 Martie 2018 - Testarea primului SUV electric Audi este în plină desfășurare. Înainte de începerea producției în serie din a doua jumătate a anului, aproape 250 de autovehicule Audi e-tron vor cuceri străzile din întreaga lume - inclusiv cele din Geneva (5 și 6 martie). În loc să ascundă prototipurile, Audi lansează o provocare pentru cei care le văd prin oraș: să le surprindă cu o poză. Mașinile de test sunt camuflate cu un pattern special creat de Audi Design.

Circuitul prin Geneva începe luni, 5 martie, ora 4:30 (CET). Traseul pentru autovehiculele experimentale trece prin zone intens circulate precum Place du Molard, Gare Cornarvin, Jet d'Eau și Île Rousseau. Tot pe traseu se află și Quai du Mont-Blanc și Musée d'Art et d'Histoire. În loc să defileze în camuflajul clasic, prototipurile e-tron sunt învelite în benzi cu un design care abordează tema electrificării.

Vânătoarea prototipurilor în Geneva: Audi întoarce situația

Audi adoptă o abordare mai puțin convențională în ceea ce privește testele din oraș. În loc să încerce să ascundă noul model de fotografi și pasageri curioși, brand-ul îi provoacă pe trecători să descopere prototipurile și să posteze imagini cu acestea pe retelele de socializare folosind hashtag-ul #etron. Audi va publica apoi cele mai bune fotografii pe www.e-tron.audi. Va urma o succesiune de video-uri live direct din mașini pe Facebook channel of AUDI AG.

Informațiile complete despre prototipuri, fotografii și traseul exact din Geneva vor fi postate pe www.e-tron.audi.