Știri Audi

Audi Anniversary Dates 2018 într-un booklet digital

19.01.2018

În "Audi Anniversary Dates 2018 ", Audi Tradition oferă informații despre cele mai importante produse, recorduri și etapele de referință din istoria Audi. Astfel, potențialii clienți pot afla mai multe despre brandurile anterioare celor Patru Inele dar și despre modele revoluționare precum Audi V8. 

Acum 60 de ani, Auto Union GmbH, așa cum era denumit atunci brandul, a început construirea unei noi locații de producție la Ingolstadt. Astfel a fost întemeiată cea mai modernă fabrică de automobile din Europa din perioada respectivă. Un an mai târziu, primul DKW Junior a ieșit de pe linia de asamblare.

Zece ani mai târziu, în 1968, echipa din Ingolstadt a prezentat Audi 100. Acest predecesor al modelului de astăzi Audi A6 a adus Auto Union GmbH la nivelul superior al clasei de mijloc. Audi 100 a pavat calea succesului pentru Audi AG de astăzi. Acum treizeci de ani, în 1988, brandul cu cele Patru Inele a făcut primul pas în clasa premium - cu Audi V8. Zece ani mai târziu, în august 1998, încă un model de referință a fost adus în scenă: Audi TT Coupé. Acum, aflat la a treia generație, modelul TT continuă să își încânte și astăzi clienții.

Alte evenimente importante ce au avut loc anul acesta:

  • acum 150 de ani - Nașterea lui August Horch;
  • acum 80 de ani - Auto Union Grand Prix type D racing car
  • acum 80 de ani - Moartea lui Bernd Rosemeyer;
  • acum 40 de ani - Audi 80 B2;
  • acum 30 de ani - Audi 200 TransAm;
  • acum 25 de ani - Audi Space Frame (ASF) și înființarea Audi Hungaria Motor Kft;

Mai multe informații pot fi găsite pe Anniversary Booklet online pe Audi MediaCenter.