Știri Audi

Audi A8 și mai dinamic: pachet exterior sportiv și mai multe scaune sport

20.12.2017

Sofisticat, progresiv și sportiv - noul Audi A8 definește stilul întregului brand. De la sfârșitul lui ianuarie, va fi disponibilă o gamă extinsă de dotări pentru clienții care își doresc să accentueze mai mult aspectul dinamic al sedanului de lux. Pachetul exterior sport și scaunele sportive accentuează prezența puternică a noului A8.

Pachetul exterior sport include o clamă din aluminiu sub grila amplă Singleframe, exclusiv pentru Audi A8. Aceasta face ca modelul să capete și mai mult impact vizual. Contururile clare încadrează prizele de aer, în timp ce grilele fagure și bara verticală definesc structura internă. Pragurile laterale devin mai late pe măsură ce se apropie de roți - o referință clară a dotării standard pentru Audi A8, quattro.

Bara din spate redesenată, integrează o grilă în formă de romb și un difuzor care creează un contrast clar. Pe laterale și în spate, o bandă din aluminiu preia designul detaliului frontal și servește drept muchia de jos a caroseriei.

Clienții din Germania și alte piețe europene pot comanda pachetul exterior sport de la sfârșitul lui ianuarie. Lansarea sa marchează de asemenea  introducerea culorii Daytona gray pentru sedanul de lux.

În interiorul mașinii, clienții își vor putea alege mai mlte accente de a începutul lunii ianuarie: în premieră pentru Audi A8, noile scaune sport sunt dotate cu tetiere integrate optic, care, ca și înainte, pot fi acționate electric. Scaunele adoptă de asemenea confortul scaunelor customizate cu sistem pneumatic, ajustabile pe forma spatelui. Conturul acestora este de 15 mm. Alte avantaje includ climate control și funcția de masaj, plus tetiera din partea din față petru relaxarea mâinii.

Încă o dovadă a calității de excepție a dotărilor este rombul cu perforații de pe noile scaune sport, cu logo-ul S aplicat. În ceea ce privește tapițeria, clienții pot alege diverse nuanțe de piele Valcona - cea mai nouă opțiune fiind maroniu și cusături albastru turmalin. Pentru un aspect și mai elegant, există "noua selecție design" argintiu pastelat și cusături gri granit. Scaunele sport pot fi comandate pentru toate variantele de motorizare și pentru ambele tipuri de caroserie.