Știri Audi

Audi își reînnoiește parteneriatul cu FIS Ski World Cup

02.11.2017

Împreună în următorul deceniu: Audi și-a extins contractul cu Audi FIS Ski World Cup până în 2022 inclusiv. Astfel, brandul își întărește poziția de susținător și partener al sporturilor de iarnă. Sezonul va avea deschiderea în Sölden (Austria) pe 28/29 octombrie.

În cadrul unei dezbateri media la care au participat atleți și antrenori din 15 țări partenere, Audi a dat neoficial semnalul de start cu o zi înaintea primei curse din Sölden. Subiectul principal a fost acordul brandului cu FIS (Federation International de Ski) pentru a extinde contractul cu Audi FIS Ski World Cup până în sezonul 2021/2022 inclusiv.

"Suntem încântați să anunțăm extinderea unui parteneriat îndelungat și de succes cu ocazia deschiderii noului sezon olimpic," declară Thomas Glas, Directorul Sports Marketing AUDI AG. "Astfel, Audi rămâne și va continua să rămână unul dintre partenerii principali ai sporturilor internaționale de iarnă în anii următori."

Primul slalom gigant din Sölden, pe care atleții îl vor face la începutul noului sezon, va celebra Sporturile Olimpice din Coreea de Sud din februarie. Punctul de start al întrecerilor pe Rettenbach Glacier va avea loc la Audi Start House - un simbol distinctiv al parteneriatului de succes început acum 15 ani în sezonul 2002/2003.