Știri Audi

Audi desemnează noi membri ai Consiliului de Management

01.09.2017
  • Schimbări la nivelul de top al departamentelor Financiar, IT și Integritate, Marketing și Vânzări, Resurse Umane și Organizare, Producție și Logistică

 

  • Matthias Müller, Președintele Consiliului Audi: "Fostul Consiliu de Management a contribuit la dezvoltarea pozitivă a brandului Audi"

 

  • Rupert Stadler, CEO-ul Audi: "Împreună cu noul Consiliu de Management vom lua măsuri pentru a continua planul de dezvoltare și Strategie 2025"

 

  • Peter Mosch, Președintele Consiliului General de Muncă: "Ne dorim un echilibru între succesul afacerii și interesele forței de muncă"

Consiliul de Management va fi format din noi membri începând cu 1 Septembrie. Alexander Seitz va fi responsabil pentru departamentele de Finanțe, IT și Integritate, iar Bram Schot pentru departamentul de Marketing și Vânzări. Wendelin Göbel se va afla la conducerea departamentului de Resurse Umane și Organizare, iar Peter Kössler va fi responsabil de Producție și Logistică. Matthias Müller și Rupert Stadler văd această schimbare ca o oportunitate pentru a crea condițiile potrivite pentru succesul companiei și pe viitor. Peter Mosch subliniază că schimbările ar trebui modelate astfel încât să existe un echilibru între succesul companiei și interesele forței de muncă.

 

Alexander Seitz (55) va fi succerorul lui Alex Strotbek, Membru al Consiliului de Management pe Finanțe, IT și Integritate din 2007. Seitz și-a început cariera la Daimler-Benz AG, unde a ocupat diverse poziții în zona financiară și comercială și pe partea de strategie și achiziții. În 2005, acesta s-a mutat la Volkswagen AG în Wolfsburg în calitate de Manager al Grupuilui de Achiziții. În 2013 a fost numit Prim-vicepreședinte și Vicepreședinte Comercial Executiv la Volkswagen SAIC.

 

Succesorul lui Dr. Dietmar Voggenreiter ca Membru al Consiliului de Management pe Marketing și Vânzări va fi Bram Schot (56). Născut în Olanda, acesta a fost Membru al Consiliului de Management al Volkswagen Autovehicule Comerciale pe Marketing și Vânzări încă din 2012. În 2011, acesta s-a mutat din poziția de Președinte și CEO Mercedes-Benz Italia la Grupul Volkswagen, unde a condus proiecte de strategie pe zona de vânzări.

 

Wendelin Göbel (53) va fi noul Membru al Consiliului de Management pe Resurse Umane și Organizare. Acesta va prelua responsabilitatea lui Thomas Sigi, cel care a ocupat poziția încă din 2010. Göbel a condus Biroul Consiliului de Management la Volkswagen AG și al brandului Volkswagen din 2007 până în 2015. Înainte de această perioadă, a ocupat diverse poziții la AUDI AG și în Grupul Volkswagen, inclusiv pentru Managementul Proiectelor de Achiziții. Din 2003 până în 2007, a condus Biroul Consiliului de Management AUDI AG și a fost membru al Comitetului de Strategie Audi.

 

Peter Kössler (58) va fi noul Membru al Consiliului de Management pe Producție și Logistică. Născut la Ingolstadt, acesta a fost până acum Președinte al Consiliului de Management AUDI HUNGARIA Zrt. Din 2007 și până în 2015, a fost directorul fabricii principale Audi din Ingolstadt, poziție în care era responsabil de părțile cele mai importante de producție, logistică, protecția mediului și securitatea la locul de muncă din fabrică. Kössler va prelua poziția în Consiliul de Management de la Dr. Hubert Waltl, responsabil de Producție și Logistică din 2014.

 

Matthias Müller, Președintele Supervizor al Consilului Audi și VW CEO, le-a mulțumit foștilor membri ai Consilului de Management pentru munca lor: "Foștii membri ai consiliului de management au ajutat la dezvoltarea pozitivă a brandului Audi. Recent, Audi a trecut printr-o perioadă dificilă, dar toate demersurile au fost făcute pentru a-i asigura succesul în lumea de mâine a mobilității. Împreună cu forța de muncă, noua echipă a Consiliului de Management va continua transformarea brandului pentru viitor."

 

Rupert Stadler, Președintele Consiliului de Management Audi le-a mulțumit foștilor colegi și pentru dedicarea profesională. Stadler a insistat asupra importanței de a revizui situația curentă împreună cu Consiliul Supervizor. "Scopul strategic comun cu noul Consiliu de Management și o forță de muncă eficientă vor stabili cursul pentru viitor și vor continua transformarea sistematică spre e-mobilitate, digitalizare și servicii de mobilitate. Planul de creștere și Strategie 2025 ne oferă harta."

 

Peter Mosch, Președintele Consiliului General de Muncă și Membru al Consiliului Supervizor AUDI AG: " Ultimele săptămâni ne arată că o discuție cu scop critic este esențială pentru viitorul Audi. Acum este clar că intră în discuție și organizarea companiei. Ceea ce include și utilizarea optimă a capacității fabricii. Transformarea care va urma va trebui modelată astfel încât și succesul afacerii, dar și interesele forței de muncă să fie echilibrate."